Her netværker du dig til succes

Undervurdér aldrig effekten af det stærke professionelle netværk, du møder gennem din efteruddannelse.

CBS HD

Det rette faglige netværk er for mange vokset ud af arbejdspladsen – og har banet vejen til det perfekte job. Ønsker du at styrke dit faglige netværk, er arbejdspladsen det oplagte sted at møde mennesker, der fagligt ligger tæt op ad dig, men ét andet sted er måske endnu mere oplagt: på en efteruddannelse. På HD-uddannelserne på CBS bobler karrierekedlen med ambitiøse studerende. Her møder du andre professionelle karrieremennesker og opbygger de stærke forbindelser, der opstår, når en gruppe mennesker samles om en fælles faglig interesse. Det kan komme dig til gode i din nuværende karriere og på sigt.

Se nye vinkler på dine arbejdsrutiner
Når du starter på HD, starter du ikke kun på et studie, hvor du selv har en masse erfaring at trække på. Med 3.000 HD-studerende på CBS møder du mennesker fra andre brancher og andre stillinger, der, selvom I arbejder inden for samme felt, hver især har en særlig viden og erfaring at byde ind med. Det kan hjælpe dig til at se det bredere perspektiv og afprøve nye løsninger i dit arbejde.

”Selv om du gennem din HD har en fælles interesse med dine medstuderende, så er din indgangsvinkel måske anderledes end den, dine medstuderende kommer med. Du tager måske for givet, at én type opgave skal løses på en særlig måde, men ved at lytte og lære af dit nye netværk, går det måske op for dig, at en anden tilgang kan være langt mere effektiv,” forklarer studie- og karrierevejleder hos HD på CBS Martin Svarre Christensen.

Vil du vide mere? Klik her og læs mere om vores Åbent Hus-arrangement den 26. april

Bekendtskaber der åbner døre
Som studerende på HD på CBS møder du mennesker fra forskellige hjørner af erhvervslivet, offentlige såvel som private. De studerende på HD kommer fra både store og små virksomheder, hvor godt to ud af tre virksomheder med mere end 250 ansatte har ansat medarbejdere med en HD, mens tallet er lidt lavere for de mindre virksomheder. Mødet med dine medstuderende giver altså også indblik i andre typer af organisationer og virksomhedskulturer end den, du kommer fra.

”Vi har studerende, der er bankuddannede, revisorer, iværksættere, ledere, osv. Selvstændige såvel som mennesker fra store, internationale virksomheder. Den forskellighed kan enten inspirere dig i dit nuværende job eller du kan inspireres til at søge mod nye horisonter i en anden virksomhed,” siger Martin Svarre Christensen.

Det er sjældent korte bekendtskaber, der opstår på HD. Faktisk viser en undersøgelse foretaget af Damvad, at 63 procent af de studerende holder kontakt til deres HD-netværk efter endt uddannelse, og du har således et solidt netværk at trække på – også hvis karrieren på et senere tidspunkt skal tages op til revision.

HD er en gave for din virksomhed
Dine færdigheder inden for networking og din appetit på at lære af andre kommer ikke kun dig selv til gavn. For din virksomhed kan det nemlig også være en fordel, at du kommer ud og blander dig med andre ambitiøse karrieremennesker fra andre grene. Dit nye netværk kan faktisk ligefrem ende med at blive en styrke for din virksomhed – simpelthen ved at du gennem netværket og gruppearbejdet får sparring, inspiration og ny viden, som du kan bringe med dig ind i virksomheden.

”En HD er en investering, som din virksomhed kan indløse overskuddet af stort set med det samme, da de værktøjer og den viden du samler dig, både gennem undervisningen og gennem networking, kan omsættes meget hurtigt. Det er altså alt i alt en kæmpe fordel for din virksomhed, at du tager en HD og skaber dig et stærkt netværk,” afslutter Martin Svarre Christensen.

Vil du vide mere? Kom til Åbent Hus-arrangement om HD på CBS den 26. april kl. 17-19.15. Klik her for at læse mere.

Annoncørbetalt indhold (native indhold) er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media PartnerLab og en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af dette indhold.