SPONSERET INDHOLD

Her er Kevin Magnussens nye firmabil

Formel 1 køreren er langt mere moden end dåbsattesten antyder, og det afspejler sig i hans valg af firmabil.

Med mindre du bor i en hule og ikke har kontakt med andre end buddrengen fra din dagligevare leverandør, så kan du ikke undgå at have opdaget, at danske Kevin Magnussen er tilbage i Formel 1. Efter et år i kulden har han landet en plads hos Renault Sport, der er ambitiøst tilbage i motorsportens kongeklasse.

Hos McLaren fik Kevin aldrig den centermotoriserede firmabil med +500 hk, som han var blevet lovet. Det sker ikke hos Renault. Der er bilen allerede leveret. Han kunne have valgt en Renault Megane RS med masser af power og racertalent. Men nej. Kevins danske firmabil er en Renault Talisman. En stor familiebil med masser af plads og praktisk anvendelighed, med et bredt motorprogram med økonomiske motorer. Her tænker du sikkert: En stor familiebil. Really? Til en Formel 1 pilot? Men ved du hvad, kører man Formel 1 som fuldtidsjob, så kan ingen gadebil komme i nærheden af at levere adrenalin der kan måles på Kevins skala. Så kan man lige så godt prioritere andre ting. Som f.eks. komfort og plads. Her kommer modenheden ind. For selvom Kevin ikke er fyldt 25, så har han en målrettethed og dømmekræft, som kun få 25-årige kan matche.

Det lå ikke i kortene at Kevin skulle ende i Formel 1. Han var ikke noget ønskebarn. Hans mor var 17, hans far 19, da han kom til verden i Roskilde 5. oktober 1992. Mor ville være mor, og far ville være professionel racerkører. I England. Så kernefamilieformatet var aldrig en mulighed. I mange år så Kevin derfor kun sin far en dag om måneden, når han kom hjem til Danmark for at køre løb eller besøge ham. I 6. klasse blev Kevin smidt ud af skolen og måtte begynde på en ny. Det eneste, han havde lyst til, var at køre gokart og blive Formel 1 kører. Ligesom sin far. Klasselæreren kaldte det en »sød drøm«, inden hun smed ham ud. En ungdom som rod i Roskilde lå lige for. Men gokart reddede ham.

I dag er Kevin tæt på at være et etableret navn i Formel 1. Men når han ikke soler sig i rampelyset med kendisser og hurtige biler i manegen på det globale Formel 1 cirkus, så kører han altså rundt i en helt almindelig udstyrsspækket Renault Talisman, som vi har taget en tur i.

Læs mere om den nye Renault Talisman her

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.