Gevinst nu og her: Derfor bør chefen betale din efteruddannelse

En HD-uddannelse er hurtigt tjent hjem for din arbejdsplads. Ny praksisorienteret viden og et tværfagligt netværk er med til at skabe værdi for din arbejdsplads fra første dag.

billede
Læs mere
Fold sammen

Det er ikke altid en fordel at vide præcis, hvor man har sine ansatte, for det er ikke altid den trofaste og rutinerede medarbejder, der bringer mest værdi til virksomheden. En medarbejder, der uddanner og udvikler sig i fuldt flor, kan derimod bringe lidt ekstra i form af nye strategier og perspektiver til virksomheden, og det er således slet ikke dumt at give udvalgte medarbejdere muligheden for en solid efteruddannelse.

”Med en HD på CBS får du muligheden for at ryste posen og anskue din karriere og din virksomhed fra en ny vinkel, og det kan både være en gevinst for dig og din arbejdsgiver. Mens du får nyt blod på tanden og får mulighed for at udvikle dig karrieremæssigt og personligt, kan din virksomhed nyde godt af den nye viden og de tiltag, du i praksis kan tage med ind i virksomheden,” siger studie- og karrierevejleder hos HD på CBS Martin Svarre Christensen.

Resultater med det samme
Når du skal sælge idéen om en betalt HD-uddannelse til din chef, skal du naturligvis kunne synliggøre hvilken værdi din HD får for virksomheden, og her er flere faktorer at spille på. Dog er der én ting, du særligt bør fremhæve – de hurtige resultater.

”At læse en HD er et meget praksisnært forløb, hvor du ikke behøver at vente fire år på at indfri værdien af det, du lærer. Du bruger aktivt virksomheden og dens udfordringer direkte i undervisningen og gruppearbejdet, og det resulterer i, at du kan levere brugbare løsninger til din virksomhed, mens du er under uddannelse. Din HD er altså en rigtig god investering for virksomheden, som kan høste gevinsten løbende,” siger Martin Svarre Christensen og påpeger, at en HD også kan ses som en mulighed for at få en medarbejders skjulte kvaliteter frem i lyset og således få mest mulig værdi ud af den enkelte.

Vil du vide mere? Klik her og læs mere om vores Åbent Hus-arrangement den 26. april

Inspiration på tværs af brancher
Som studerende på HD møder du en række forskellige medstuderende med forskellige baggrunde og karrierer samt forskellige undervisere fra erhvervslivet. Denne varierede sammensætning giver ikke blot et mere dynamisk studiemiljø. Den kan også være en fordel rent fagligt, hvilket i sidste ende kan gavne din virksomhed.

”Gennem gruppearbejde kommer du til at samarbejde med mennesker fra andre brancher og stillinger, og det kan være med til at give en mere nuanceret forståelse for det, I arbejder med. I gør måske tingene på én måde, der hvor du kommer fra, men måske du og din virksomhed kan drage nytte af at se tingene fra en ny vinkel. I kan simpelthen bruge din HD på at høste inspiration fra andre virksomheder,” siger Martin Svarre Christensen.

Sponseret af CBS

Et studie for karrieremennesker
HD-uddannelserne er tilrettelagt efter et liv med karriere, familie og fritidsinteresser, og du kan således berolige chefen med, at du ikke kommer til at gå på kompromis med dit job, blot fordi du vælger en efteruddannelse.

”HD-uddannelserne er meget fleksible, og HD 1. del samt HD 2. del International Business kan foregå som et fuldt onlineforløb, hvis det ønskes. Ellers arbejder vi med metoden Blended Learning, hvor der veksles mellem forelæsninger og digitale forløb,” siger Martin Svarre Christensen og tilføjer:

”En fuld HD er normeret til fire år, men du kan skrue op og ned for forløbet, som du vil, så du på kan koordinere i overensstemmelse med familie og arbejdsplads,” afslutter han.

Vil du vide mere? Kom til Åbent Hus-arrangement om HD på CBS den 26. april kl. 17-19.15. Klik her for at læse mere.

Annoncørbetalt indhold (native indhold) er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media PartnerLab og en annoncør. Berlingske medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af dette indhold.