Annonce
Annonce

Frihed i fælleskabet

Foto: MP Pension
Læs mere
Fold sammen

Af Uffe Vind

Sponseret af MP Pension

Størstedelen af danskerne har deres pensionsordning via deres arbejdsplads eller deres overenskomst. Dermed er de sammen med deres kolleger med i en pakkeløsning, som passer godt til de fleste.

Nogle pensionsselskaber arbejder dog målrettet med, at kunderne/medlemmerne inden for samme ordning får flere muligheder for at tilpasse deres pensionsordning. Et af de selskaber er MP Pension, hvis medlemmer er magistre og psykologer.

Mulighed for markedsrente
Han nævner, at pensionskassen har lanceret et markedsrenteprodukt som en valgmulighed for medlemmerne.

”Langt størstedelen af vores medlemmer er glade for deres gennemsnitsrenteprodukt, mens andre har efterspurgt et markedsrenteprodukt, hvor man kan se den direkte sammenhæng imellem afkast og opsparingens størrelse,” fortæller Egon Kristensen og fortsætter:

”For os som bestyrelse er det vigtigt, at de medlemmer, som skifter over til markedsrenteproduktet, ikke har større risiko for tab. De oplever en større gennemsigtighed i deres pension, og som bestyrelse slipper vi for at forklare dem, hvorfor det er nødvendigt med en relativt stor egenkapital i gennemsnitsrenteproduktet. Det er win-win.”

Egon Kristensen, MP Pensions bestyrelsesformand

»Vi plejer at sige, at medlemsfælleskab og skræddersyede services godt kan forenes.«


Flere muligheder på vej
I dag kan medlemmerne øge og tilpasse deres børne- og ægtefællepensionen, og fra foråret får de mulighed for at tilkøbe en sundhedsforsikring.

”Vi vil gerne have den vare på hylden, for der er medlemmer, som efterspørger en sundhedsforsikring. Grundlæggende ser vi det som et samfundsansvar at sikre hurtig behandling, eller som et ansvar arbejdspladsen tager på sig. Men en frivillig ordning, som medlemmerne kan vælge til, ser vi som et naturligt skridt. Vi er til for medlemmerne,” siger bestyrelsesformanden.

Denne artikel er en del af annoncetillæget 'Forsikring og Pension'. Se alle artikler her