Annonce
Annonce

Fleksibilitet er fremtiden

Juliette Guldberg, Adm. direktør og ejer i Job Vision
Læs mere
Fold sammen

Udviklingen går hurtigere end nogensinde, og de færreste kan se ret langt ind i fremtiden. Derfor er der brug for fleksibilitet som aldrig før. Samtidig er de rigtige mennesker altafgørende for optimale ­resultater. Interimkonceptet kombinerer de bedste kompetencer med den fulde fleksibilitet.  

Sponseret af Job Vision

Din virksomheds aktuelle behov er altid fundamentet for, hvad vi som HR-partner skaber af løsninger. Vores interrimkoncept er skabt i tæt samarbejde med en international kunde, for i globale virksomheder er rammerne til antal ansatte her i landet ofte låste. Interimkonceptet er også attraktivt for mange andre virksomheder, fordi det tager det bedste fra alle verdener.

Fleksibilitet er automatisk indbygget i vores koncept Job Vision Interim, fordi der i dag også ofte er behov for fleksibilitet på funktionærniveau, hvor ansvarsgraden er højere end hos en timelønnet vikar. Med Job Vision Interim får virksomheden en fuldt integreret med­arbejder og opnår samtidig den høje grad af fleksibilitet, der både nu og især i fremtiden er ­eftertragtet.

Kompetencer i Job ­Vision Interim spænder så bredt som fra bogholder til direktør. Mest dækker konceptet den stigende efterspørgsel på specialviden hos alt fra ingeniører til akademikere inden for alsidige fagområder. Kort sagt alle de kompetencer, virksomhederne mangler og med den indbyggede fordel, at interim ikke tæller med ved head count.

Stabilitet er naturligvis alt­afgørende for virksomhedernes evne til at performe optimalt, og derfor er det tænkt ind i konceptet. Job Vision blander sig ikke i dagligdagen. Medarbejderne på interimkontrakt indgår på lige fod med øvrige funktionærer, hvad angår arbejdsforhold, personaleforening, kantineordninger og så videre. Bag kulisen sikrer vi tryghed for alle parter.

Performance hos med­arbejdere afhænger af den enkeltes personlige engagement, og igen og igen ser vi, at det bliver styrket af en tidsbegrænset kontraktansættelse. Den nye generation, der indtager arbejdsmarkedet, vil ofte gerne shoppe rundt. Uanset om målet er en anbefaling, midlertidig eller fast ansættelse, er optimal performance kendetegnende for interimansatte.

 

Denne artikel er en del af annoncetillæget 'Fremtidens arbejdsmarked'. Se alle artikler her