Annonce
Annonce

Fem ting din firma-mobil skal kunne

Fem ting din firma-mobil skal kunne
Læs mere
Fold sammen

Bruger du din smartphone på jobbet, bør du kende disse fem features.

Hvis du skal bruge en ny firmamobil, så er der nogle ting, du skal huske at være opmærksom på. Først og fremmest skal den selvfølgelig virke med det MDM-system (mobile device management) virksomheden bruger, den skal understøtte de funktioner der nu engang er krav om, i firmaet, og så skal den være nem at bruge. Men derudover er der en række ting, som mange ikke overvejer, men som kan gøre en stor forskel for arbejdsglæden. Vi har samlet fem vigtige features herunder:

1. Adskillelse af privatliv og arbejdsliv
Du er en moderne medarbejder, og derfor kan du selvfølgelig sagtens køre dagens salgspræsentation fra mobilen. Men hvis billederne fra lørdagens gadefest pludselig sniger sig med i præsentationen, fordi du lige skulle finde salgstallene fra sidste uge, så er det ikke sjovt for nogen. Og salgsrapporten skal nok heller ikke vises frem til hele familien i stedet for juniors første cykeltur. En god businessmobil har en funktion, der holder tingene adskilt, så virksomhedens data opbevares sikkert, samtidig med at it-afdelingen ikke får adgang til dine private ting.

2. Trådløs opladning
En moderne smartphone kan bruges til lidt af hvert, men når du bruger den hele tiden, risikerer du at løbe tør for strøm før dagen er omme. Heldigvis har flere modeller nu understøttelse for trådløs opladning, hvilket gør det nemmere end nogensinde, at lade op i løbet af dagen. Smid telefonen på opladningspladen, når du sidder ved skrivebordet, så lader den op, mens du arbejder.

3. Skærm med høj opløsning.
Mange overser, hvor meget skærmen betyder, for telefonens værdi som arbejdsredskab. Med tilstrækkelig høj opløsning vil du opleve, at det eksempelvis bliver nemmere at læse lange dokumenter. Arbejder du meget på din telefon kan det være en god idé at sigte efter en pixeltæthed over 500 ppi.

4. Husk det er en telefon
Glem nu ikke, at din smartphone også er en telefon. Mange af os ringer ikke så meget til familien og vennerne som vi plejede, men når du ringer til virksomhedens kunder eller klienter, så betyder det faktisk noget, at lydkvaliteten er i orden. Sørg for at firmamobilen holder fast i sine rødder med en stærk forbindelse og god lyd.

5. Kamera
Det er en ubetinget fordel at kunne dokumentere den situation du står i – uanset om der er tale om fejl på udstyr i produktionen, eller vigtig information, der kun findes i hard copy. Derfor skal du ikke undervurdere kameraet i arbejdsmobilen.

Husk også…
Der er features, det er svært at leve uden, og så er der dem, det bare kan være rart at have. Men selv om det ikke er livsnødvendigt, kan det være en god idé også at overveje, hvad mobilen byder på i sidstnævnte kategori. Nogle nye telefoner har for eksempel en indbygget pulsmåler, der kan gøre det sjovere at passe den daglige træning. Og husk så, at det er ok at slukke telefonen en gang imellem!

Sådan kan Galaxy S6 styrke din virksomhed

Sådan finder du den rette firma-mobil

Telefonen er fremtidens kontor

Knox sikrer virksomhedens data

Mobil data-sikkerhed sidder i fingerspidsen