Annonce
Annonce

Få unikt indblik i din – og andres – succesfulde optimering

Læs mere
Fold sammen

Den nyeste viden om IT-baserede løsninger inden for ERP, HR, Løn, BI, CRM, Logistik og dokumenthåndtering får følge af konkrete erfaringer med implementering af forretningskritiske løsninger til private og offentlige organisationer, når Forretningssystemer 2015 løber af stablen i Herning 19. november.

Meget sigende foregår konferencen Forretningssystemer 2015 på de danske fodboldmestres hjemmestadion, MCH Arena i Herning. For selv om der umiddelbart er langt fra elitesport til effektiv styring af  virksomhedsprocesser, så har de to ting en vigtig fællesnævner: Agilitet og omstillingsparathed er afgørende, for hvem der klarer sig bedst. Og i en tid, hvor konkurrenterne er globale og marginalerne små kræver det – i hvert fald for virksomhederne – effektive og velimplementerede forretningssystemer.

Det er netop det, der er i fokus, når 37 udstillere fra leverandørsiden og 26 veloplagte oplægsholdere tager imod hundredevis af deltagere til en dag fyldt med opdateret inspiration og erfaringsudveksling.

Mød de bedste
Konsulenthuset HerbertNathan & Co er den primære drivkræft bag konferencen, og her fremhæver chefkonsulent Helle Scheelfeldt Lykkegaard netop muligheden for indblik. Både i egne behov og i de erfaringer andre virksomheder har gjort.

”Hvis man inden for de næste par år skal ud og investere i nyt – uanset om det drejer sig om ERP, CRM, HR, BI eller andet inden for forretningssystemer, så er konferencen en unik mulighed for at få indblik i, hvad der er på markedet, og ikke mindst hvordan det kan håndteres bedst muligt,” siger hun og fortsætter: ”Forretningssystemer 2015 giver direkte kontakt til både leverandørerne, til andre brugere og til førende eksperter på området.”

Et marked i forandring
Dagen igennem byder konferencen på en række præsentationer af de muligheder moderne forretningsstyring giver for at optimere processer, effektivitet og indtjening i både private og offentlige organisationer, ligesom repræsentanter fra en række virksomheder og organisationer deler erfaringer fra deres implementeringsprocesser.

”Der sker en helt masse på det her marked. Både i forhold til det rent teknologiske, hvor eksempelvis cloud-løsninger giver nye muligheder, og i forhold til, hvordan leverandører og brugere arbejder sammen”, siger Helle Scheelfeldt Lykkegaard.

ERP-prisen 2015
Som kulmination på dagen uddeles ERP-prisen, der premierer et succesfuldt samarbejde om implementering af nyt ERP system. Herefter - således påklædt til fremtidens udfordringer – får deltagerne ved konferencen en rundvisning på MCH Arena med mulighed for at møde FC Midtjylland-spillerne.

”Konferencen er fyldt til bristepunktet med faglige input, og uanset hvor i processen, man befinder sig, vil alle, der arbejder med forretningssystemer kunne hente direkte værdi. Dertil kommer muligheden for en hyggelig dag med masser af netværk,” siger Helle Scheelfeldt Lykkegaard.

Konferencen Forretningssystemer blev afholdt første gang i 2009 og har siden været et fast begivenhed hvert andet år.

Læs mere og se programmet her