Annonce
Annonce

ERP-systemet skal understøtte værdikæden

ERP-systemet er blevet vigtigere for virksomheden end nogensinde før, for den digitale virkelighed som virksomheder i dag skal operere i, er mere kompleks, og virksomhederne har flere snitflader til omverdenen end tidligere. Foto: Scanpix
Læs mere
Fold sammen

Det er væsentligt at ERP-systemet understøtter virksomhedens forretningsprocesser og kan tilpasses. Visma Business er bygget med fleksibilitet og åbenhed for øje, så det er let at tilpasse virksomhedens behov løbende og uden de store omkostninger til programmering.

Sponseret af Visma

Verden ændrer sig konstant, og det betyder at der hele tiden stilles nye krav til virksomheder. Det er essentielt at de formår at tilpasse sig virkeligheden og de krav som kunder og leverandører stiller til dem.

»Det betyder blandt andet at virksomhedens ERP-system skal kunne modelleres og løbende ændres og tilpasses så det passer til både virkeligheden og til virksomheden, og det kan Visma Business,« forklarer Klaus Kristensen, Sales & Development Manager hos Amesto Solutions, en af Danmarks største forhandlere af Vismas produkter.

ERP-systemet er blevet vigtigere for virksomheden end nogensinde før, for den digitale virkelighed som virksomheder i dag skal operere i, er mere kompleks, og virksomhederne har flere snitflader til omverdenen end tidligere.


For at gøre det let for vores kunder, så kører alle integrationer til Visma Business som webservices, og det betyder at Visma Business ikke behøver at være installeret hos samarbejdspartnere og kunder, forklarer Klaus Kristensen. PR-foto

»Blandt andet oplever virksomheder at de data de skal bruge for at køre et optimalt lager, ikke bare ligger hos dem selv, men i lige så høj grad hos kunder og leverandører. Det betyder at ERP-systemet skal kunne udveksle informationer med omverdenen via standardiserede snitflader, og det er Visma Business født til,« siger Klaus Kristensen.

»For yderligere at gøre det let for vores kunder, så kører alle integrationer til Visma Business som webservices, og det betyder at Visma Business ikke behøver at være installeret hos samarbejdspartnere og kunder,« forklarer Klaus Kristensen.

Forståelse for processerne
For at få det optimale ud af et ERP-system som Visma Business er det vigtigt at virksomheden forstår forretningsprocesserne i virksomheden, for på den måde kan fleksibiliteten og integrationsmulighederne udnyttes bedst muligt.

Samtidig er det vigtigt at du kan lægge et Business Intelligence-system ovenpå ERP-systemet, så du har mulighed for at trække informationer og data ud til videre bearbejdelse.

»Sådanne værktøjer kan du kun bruge, hvis din datamodel er åben. Det er med til at gøre Visma Business til et ekstremt vigtigt værktøj,« siger Klaus Kristensen.

Han fortæller videre at for Amesto Solutions er det væsentligt at de kan være med til at skabe merværdi for deres kunder, og derfor har de 20 programmører der kan hjælpe med til at integrere Visma til andre systemer.

»Vi er rådgiver, sparringspartner, integratør og konsulent, og vi tror på at det er vigtigt at have en forhandler der er forretningsdrevet,« forklarer Klaus Kristensen.

DSV Transport
En af de store kunder der benytter sig af Visma Business er DSV Transport, der i dag har erstattet fire forskellige systemer med Visma Business.

»Vi startede implementeringen af Visma Business tilbage i 2012. Den gang havde vi fire forskellige systemer, blandt andet et til at generere tilbud i og et andet til at bogføre i, og vi ville godt have et system hvor vi kunne samle det hele,« fortæller Nicolai Raun, driftschef hos DSV Transport.


Vi er meget glade for Amestos håndtering af vores udfordringer, siger Nicolai Raun. PR-foto

Fleksibiliteten i Visma Business var vigtig for DSV Transport, for det betød at de kunne få systemet opbygget så det passede til deres forretning og arbejdsgange. Blandt andet med opbygning af skærmbilleder og placering af knapper på skærmen.

»Samtidig er det meget vigtigt for os, at Amesto Solutions forstår vores forretningsprocesser. De satte sig godt ind i vores forretning og det har været et stort plus. Vi er meget glade for Amestos håndtering af vores udfordringer,« slutter Nicolai Raun.

 

Denne artikel er en del af annoncetillæget 'Transport og Logistik'. Se alle artikler her