Annonce
Annonce

ERP-Prisen – en excellent udmærkelse for en excellent implementering

billede

For anden gang uddeles ERP-Prisen, der gives for en særlig indsats for at opnå succes med implementering eller re-implementering af et ERP-system.

– ERP-Prisen gives til et ERP-projekt, som er gennemført inden for de seneste to år af en kombination af partner/kundevirksomhed, og som på excellent vis har opnået en succesfuld implementering af et nyt ERP-system eller ved en re-implementering af et eksisterende system. I kriterierne lægger vi vægt på, at der er udført et grundigt forarbejde inden implementeringen, således at der eksisterer et solidt grundlag – typisk i form af en businesscase, fortæller partner Torben Storgaard, HerbertNathan & Co indledningsvis.

Kunne du tænke dig at deltage på Danmarks største konference om forretningskritiske løsninger til erhvervslivet d. 19 november? Tilmeld her

Fremhæv de gode historier
Når HerbertNathan & Co. har valgt at indstifte ERP-Prisen hænger det ikke mindst sammen med et ønske om at få de gode historier frem i lyset; at fremhæve succeserne inden for ERP. For når IT-projekter, især af en vis størrelse, kører af sporet skal historien nok finde vej til mediernes spalter. Hvilket er lidt synd for de mange projekter, der hver dag hele året rundt planlægges, implementeres og tages i drift med stor succes rundt om i dansk erhvervsliv.

– Vi ønsker at fremhæve succeserne. Derfor nominerer vi de bedste tre ud af hele puljen af gode projekter, og præsenterer dem på konferencen FORRETNINGSsystemer – og hvoraf det ene vinder ERP-Prisen, uddyber Torben Storgaard.

Tre gennemgående elementer sikrer succes
Når man analyserer de tilmeldte projekter fra 2013 er det især tre elementer, som præger de bedste (dengang) fire nominerede. Dels er de forankret i topledelsen, dels påtog købervirksomheden selv ejerskabet for at gennemføre implementeringen med succes. Og dels havde alle udført et godt forarbejde med tilhørende businesscase samt efterfølgende, formaliseret leverandørkontrakt.

Kunne du tænke dig at deltage på Danmarks største konference om forretningskritiske løsninger til erhvervslivet d. 19 november? Tilmeld her