Annonce
Annonce

Er du ejerleder eller direktør i en mindre eller mellemstor virksomhed med vækstpotentiale?

Foto: Scanpix Fold sammen
Læs mere

800 erfarne erhvervsledere stiller viden, kompetence og erfaring til rådighed for din virksomhed.

Sponseret af Connect Denmark

Digitalisering og det globale markedsvindue skaber helt nye forretningsmuligheder og stor vækst, men omdefinerer også hele industrier. Ejerledere og direktører i SMV’ere der går verden i møde vil vinde ”i fremtiden”. Væksten i dansk erhvervsliv er betinget af, at vi udnytter dette ”vindue” og sætter et højt ambitionsniveau og tænker strategisk, planlægger og eksekverer internationalt.

CONNECT Denmark hjælper årligt mere end 150 virksomheder med uvildig strategisk sparring  – vi kalder det et Springboard®. Det er en strategisk og faciliteret seance med et panel, hvor 6-9 erfarne erhvervsfolk giver sparring til ambitiøse virksomheders planer og strategier.

Når erhvervsledere (ISS, FLSmidth, Oticon, EY, Jyske Bank, Microsoft, Vækstfonden m.v.) og andre af landets mest kompetente forretningsfolk mødes med Danmarks dygtigste entreprenører, sker der noget helt unikt – i et lukket forum får de mulighed for, at sætte deres virksomheds strategi til debat, og efterfølgende kan der træffes mere kvalificerede beslutninger.

Vi vil gerne forære din virksomhed et Springboard
Springboard er en unik mulighed for at få uvildig sparring! På et Springboard mødes du med  andre erfarne ledere i øjenhøjde, i et fuldt fortroligt rum. Springboard er en effektiv, real-life strategidrøftelse, hvor din virksomhed er i fokus. Med baggrund i din præsentation får du sparring på de aftalte temaer, og hele seancen handler om at bidrage til din virksomheds muligheder for at udvikle sig.

Springboard er vederlagsfrit men kræver lidt forarbejde. Hvert år screenes og vurderes ca. 500 virksomheders team, forretningsmodel, markedspotentiale, ambitioner og skalerbarhed. Ca. 150 virksomheder bliver udvalgt til Springboard. For modne SMV’ere med vækstpotentiale er temaerne ofte forretningsmodel, syretest af strategi,  kanaler, eksport, internationalisering, digitalisering, kapital mv. Du vælger de væsentligste områder i samarbejde med CONNECT Denmark.

Sådan foregår et Springboard
Man kan bedst forklare det ved, at du får en erfaren og kompetent bestyrelse til låns en eftermiddag. De låner din virksomheds strategi, og drøfter, hvad de mener skal have fokus, og hvorledes denne evt. kan styrkes.

Vi udsender en anonym invitation til vores 800 medlemmer. De som bedst matcher opgaven, sættes i det panel, der skal hjælpe din virksomhed
Du skal levere et skriftligt oplæg til panelets forberedelse og en 20 min. præsentation på selve dagen.

Efter din præsentation trækker panelet i arbejdstøjet og giver fokuseret sparring ved at sætte deres deres egne erfaringer og kompetencer i spil i en konstruktiv dialog med de øvrige deltagere. Det handler om at perspektivere, ”syreteste” og anbefale hvad de ville gøre, hvis de var en del af din virksomhed. Du er ikke selv i panelet, men er naturligvis med under hele forløbet. Har dette din interesse vil vi gerne mødes med dig og drøfte mulighederne.

Læs mere om Connect Denmark her

Vil du have en introduktion til sparring og Springboard, kontakt aktivitets- og netværksdirektør Steffen Vestergaard på steffen@connectdenmark.com.
Vil du høre mere om muligheden for at bidrage med sparring og samtidigt tilegne dig ny viden, så kontakt salgs- og kompetencedirektør Niels Refsgaard på
niels.refsgaard@connectdenmark.com

Om CONNECT Denmark
CONNECT Denmark er en 17 år gammel non-profit medlemsorganisation der i dag tæller ca. 800 erhvervspersoner og som gennem årene har skabt vækst i mere end 2.000 virksomheder, f.eks. Endomondo, Podio, Dinero, Lendino, Trustpilot og Queue-it. Vores medlemmer er ledere i større danske virksomheder, investorer, rådgivere og andre beslutningstagere fra alle brancher i dansk erhvervsliv samt nogle af Danmarks mest ambitiøse iværksættere.

Denne artikel er en del af annoncetillæget 'Ejerledelse'. Se alle artikler her​