Annonce
Annonce

En metropol for møder

Der er udsigt til ankomsthallen fra Clarion Hotel Copenhagen Airport’s mødelokaler i Terminal 3. Foto: Scanpix Fold sammen
Læs mere

Københavns Lufthavn er den største og mest benyttede i Skandinavien. Her mødes travle forretningsfolk fra hele verden, og Clarion Hotel Copenhagen Airport har sørget for at de kan holde møder og arbejde direkte fra flyet med 14 nyrenoverede mødelokaler i Terminal 3.

Sponseret af Clarion Hotel Copenhagen Airport

I takt med at verden er blevet mindre og globaliseringen større, har behovet for at mødes på tværs af landegrænser taget til. Ofte er der kun nogle timer at gøre med. Andre gange er det en eller flere dage.

Det har Clarion Hotel Copenhagen Airport sørger for er blevet langt lettere og mere attraktivt med mødelokaler i lufthavnens ankomsthal. Direkte fra flyet tager det kun en elevatortur op til fjerde sal at få fred og arbejdsro i lækre lokaler.  ”Behovet for mødelokaler er taget til med tiden. Derfor har vi nu renoveret dem og driver dem, så de matcher behovet for, at kunne holde internationale møder et par timer inden rejsen går retur eller videre,” fortæller Miri Sumiq, der er Clarion Hotels General Manager.

Læs mere om møder og konferencer

Clarion Hotel Copenhagen Airport har 29 konferencerum, der også bliver brugt af ikke-overnattende gæster. 14 af dem er i terminal 3. Nogle gange er et eller flere møder også booket et par dage ad gangen som ramme om samarbejde på tværs af lande. Uanset hvad er beliggenheden optimal.

Direkte fra ankomst
»Copenhagen Airport er den største og stærkeste hub i Skandinavien, så beliggenheden som et knudepunkt er vores stærkeste kort. Adgangen direkte til og fra gaten er oplagt attraktiv for tilrejsende mødedeltagere. Desuden har metroen gjort det let at komme hertil også som ikke-flyrejsende,« siger General Manager Miri Sumiq.

Det nyeste AV-udstyr og optimal indretning gør lokalerne i Terminal 3 velegnede til alt fra rekrutteringsmøder til produktlanceringer. Det er ikke kun konference og møder, som virksomhederne outsourcer men også større events som eksempelvis modeshow.Med gangbro fra terminalen er der adgang til selve hotellet med stor terrasse, hvor der også er mulighed for at afslutte heldagsmøder med et udendørsarrangement.


Miri Sumiq, General Manager. PR-foto

Med 200 hoteller i Skandinavien er Nordic Choice Hotels stærk som organisation og har Clarion Hotels som deres high-end hotelkæde. Succesen fra København har også smittet af på Sverige, Norge og Finland, hvorfra der kommer endnu flere tilrejsende og benytter Clarion Hotels faciliteter.

Book mødelokale direkte på: booking.cl.copenhagen.airport@choice.dk

København i vækst
»Vi tror på, at København som både by og lufthavn vokser endnu mere. Der kommer hele tiden nye og flere destinationer til. Derfor skal vi også kunne pitche på store internationale kongresser, og det er vi ved at være klar til,« afslører Miri Sumiq.

Et nyt søsterhotel er under opbygning og står klar i 2020 med adgang direkte fra lufthavnsterminalen. Her bliver der en stor konferencesal med plads til 3000 gæster og 500 værelser. Tilsammen med det nuværende hotel bliver der plads til 4000 konferencegæster og 600 overnattende.

Uanset om der er tale om store kongresser eller små dagsmøder står Clarion Hotels for alt forplejning og håndtering. Selv bruger hotellet ikke outsourcing, for her er staben fast. Det gælder fra hotelpersonale til hele organisationen for konference- og mødetilrettelæggelse.

Denne artikel er en del af annoncetillæget 'Strategisk Outsourcing'. Se alle artikler her