Efteruddannelse baner vejen for dit karrierebrand

En HD-uddannelse kan meget vel blive en vigtig medspiller i dit karrieremæssige brand og din fremtid. Vær strategisk og vælg HD på baggrund af hvem du er, og hvor du gerne vil hen.

Læs mere
Fold sammen

Før eller siden vil de fleste af os opleve at stå ved en karrieremæssig skillevej, hvor vi ønsker at opkvalificere os, skifte retning eller indfri en karrieredrøm, og her er de høje ambitioner og de gode intentioner sjældent nok. Ofte skal der en uddannelse af en særlig kvalitet til, hvis du virkelig vil rykke dig karrieremæssigt – og her kræver det omtanke at vælge den uddannelse, der matcher dig.

”Tænk langsigtet når du skal vælge din efteruddannelse. Hvem er du, og hvad ønsker du dig i fremtiden? Se dig selv som et brand, du skal ruste til at stå endnu stærkere efter en endt HD-uddannelse,” forklarer studie- og karrievejleder hos HD på CBS Martin Svarre Christensen.

Skab dit brand med HD
På HD-uddannelserne på CBS kommer de studerende fra alle steder i erhvervslivet, men det handler ikke kun om, hvem du er – det handler også om, hvor du gerne vil hen.

”HD’en kan både hjælpe dig til at blive en bedre specialist inden for dit nuværende område, men den kan også hjælpe dig til at gøre din kompetenceprofil bredere. Vil du gerne skabe et mere internationalt brand for dig selv, er det også muligt. Se på, hvad de enkelte uddannelser kan give dig på sigt og læg en strategi, der passer til dit karriereliv,” tilføjer Martin Svarre Christensen.

Med ni forskellige HD 2. del-retninger at vælge imellem, kan du nemt finde det rette match, og her har CBS også tænkt ud over landets grænser.

”Vi oplever en stor efterspørgsel på efteruddannelser med et internationalt islæt, da mange har en drøm om enten at arbejde i udlandet eller at arbejde med international handel. Det tages der højde for i flere af studieretningerne, ikke mindst Innovation Management på HD 2. del, der udbydes på engelsk.”

Vil du vide mere? Klik her og læs mere om vores Åbent Hus-arrangement den 26. april

Det rette fit til dit arbejdsliv
At tage en efteruddannelse kan virke uoverkommeligt, når du både har fast job, familie og fritidsinteresser, som du værdsætter. Men det er faktisk muligt at skabe en langsigtet løsning, hvor du ikke går på kompromis med privatlivet.

”Søger du et brancheskift, vil du gerne udvide dine kompetencer eller har du et særligt interessefelt, du vil knytte din karriere til, kan en HD være vejen til at indfri dit karrieremål. Du kan tage en HD sideløbende med et fuldtidsjob, og du kan derudover skrue op og ned i perioder, som det passer ind i din kalender. Med en HD kan du booste din karriere i både højden og i bredden, men du bestemmer selv hvordan og i hvilket tempo, det skal ske. Det er en helt særlig kvalitet ved HD,” siger Martin Svarre Christensen.

Efteruddannelsens store fordel
Mens du på dagsuddannelserne introduceres for teori før praksis, har efteruddannelserne den modsatte approach.

”Du har allerede en masse erfaring med i baggagen, og du kender også dig selv rent karrieremæssigt. Det giver dig en særlig mulighed for at vælge en retning, der bygger til din eksisterende erfaring og viden, og det kan gøre det nemmere at vælge rigtigt fra start,” afslutter Martin Svarre Christensen.

Vil du vide mere? Kom til Åbent Hus-arrangement om HD på CBS den 26. april kl. 17-19.15. Klik her for at læse mere.

HD
En HD svarer til en dagsuddannelse på bachelorniveau. Forskellen er, at en HD er en deltidsuddannelse, du kan tage samtidig med dit arbejde. Mens HD 1. del er ens for alle med undtagelse af enkelte valgfag, tilbyder CBS ni forskellige retninger inden for HD 2. del, herunder Finansiering, Finansiel Rådgivning, International Business, Marketing Management, Organisation og Ledelse, Regnskab og Økonomistyring, Supply Chain Management, Økonomistyring og Procesledelse samt Innovation Management, som foregår på engelsk.

Læs mere på: HD - erhvervsøkonomisk diplomuddannelse