Annonce
Annonce

Du kan trygt give slip på din virksomhed

Sponseret af Stakemann

Går du med tanken om at overdrage din virksomhed til nye ejere, kan det være en god ide at søge juridisk rådgivning tidligt i overvejelserne. Ejerskiftet skal helst foregå således, at du og køberne forlader hinanden med et smil, når du overdrager nøglerne til din virksomhed. Samtidig har du behov for en rådgiver, som forstår din situation, hvor du som ejerleder skal give afkald på dit hjertebarn. Her skal din advokat kunne tænke længere end blot den juridiske proces – din advokat skal også kunne forstå din personlige afskedsproces.

Tal med en rådgiver som forstår dit svære valg
Før dine tanker om overdragelsen får ben at gå på, kan det være en ide at rådføre sig med advokaten, fordi der igennem hele processen, fra prisfastsættelse til du helt forlader virksomheden, er et lag af hardcore jura, som du skal tage højde for. Juraen er til for at beskytte dig allerede før, du opsøger potentielle købere og hele vejen igennem, såsom når du forhandler prisen for din virksomhed til, hvordan køberen betaler dig for handlen og vilkårene for overdragelsen.

Advokatfirmaet Stakemann har mange års erfaring med at sidde på begge sider af bordet. Advokaterne er vant til at tænke på dig, som sælger, og vide, hvad dine potentielle købere tænker – og forlanger. Når Stakemanns advokater gør deres due diligence sikrer det en ordentlig aftale mellem køber og sælger, som er beskyttet af de nødvendige juridiske paragraffer. For dig handler det om ikke kun om at have en erfaren rådgiver, men også en sparringspartner med evnen til at give dig viden og indsigt i overdragelsen af dit livsværk.

For overdragelsen handler ikke kun om kroner og ører eller mursten. Du skal kunne vide, at det du har sat i verden også forbliver en sund forretning på nye hænder. Du skal vide, at din familie er sikret, og dine mangeårige nøglemedarbejdere kan fortsætte i deres stillinger. Advokatfirmaet Stakemann er et mindre advokatfirma, der drives af ejerlederen, advokat Peter Stakemann, som forstår din situation og dine ønsker.

Du kan tale med advokat Peter Stakemann, ejerleder til ejerleder, og han vil kunne sætte sig ind i, hvad du går med af overvejelser. Selvom juraen er vigtigt, handler det ligeså meget om dine tanker og bekymringer – ligesom din forestilling om din fremtidige rolle.

Hvornår er jeg klar til at modtage rådgivning?
Advokat Peter Stakemann oplever, at hans advokatfirma som regel kommer ind i overdragelsesprocessen, når ejerlederen har gjort sig nogle overvejelser om at sælge virksomheden, og der er brug for rådgivning. Typisk efter en modningsproces som advokat Peter Stakemann kalder det. Eller du kan se, at du om fem-ti år ønsker at gå på pension for at have et liv uden bekymringer om virksomheden. Her kan Advokatfirmaet Stakemann hjælpe dig med at planlægge frem i tiden, så når dagen oprinder, er der en slagplan for salget af din virksomhed.

Er der tale om et generationsskifte, og firmaet skal overgå til dine børn, er det vigtigt, at I får lavet en ordentlig overdragelse,hvilket også betyder, at du skal kunne give slip på tøjlerne og lade den nye generation komme til. Advokat Peter Stakemann forstår vigtigheden i, at der kan være store følelser på spil, men det er her, at hans mangeårige erfaring som mediator er behjælpelig, så familiens firma overlever i familiens hænder, ligesom det gode familiebånd.

For Advokatfirmaet Stakemann handler det ikke kun om overdragelsesprocessen – det handler i ligeså høj grad om livet efter overdragelsen. Her får du hjælp til at give slip og lade nye kræfter
komme til, ligesom du får overskud til at nyde din nye tilværelse.

Denne artikel er en del af annoncetillæget 'Ejerledelse'. Se alle artikler her​