Annonce
Annonce

Det fortæller F&P om deres samarbejde med Sentia

Foto: Scanpix Fold sammen
Læs mere

“Sentia er ikke alene gode til rå drift, men også en rigtig dygtig sparringspartner. Med deres skræddersyede 2-center setup for vores EDI system, har vi fået forbedret såvel sikkerhed som performance og økonomi. Desuden har vi oplevet et markant løft på serviceniveauet,” Peder Herbo, IT-chef hos Forsikring & Pension.

Sponseret af Sentia

Af Sentia

Sikker håndtering af transaktioner for mia. Kr.
Som brancheorganisation har Forsikring & Pension ansvaret for udveksling af vitale data mellem banker og pensions- og forsikringsselskaber. Systemerne er revisionspålagte, og der stilles særligt høje krav til sikkerheden.  Udvælgelsen af Sentia som leverandør var derfor også et led i en veltilrettelagt strategi:

“Vi ønsker at samle vores løsninger hos færre leverandører, og vi vil hellere være en stor fisk hos en mindre samarbejdspartner end det omvendte. Samtidig lægger vi vægt på nærhed, fleksibilitet og hurtige beslutninger, og det har Sentia leveret. Vi slipper bl.a. for den usikkerhed og belastning det giver, når de store leverandører outsourcer opgaverne til fx Indien eller Argentina,” forklarer Peder Herbo.

Vigtigt at alle vores data er samlet i danmark
Da F&P startede samarbejdet med Sentia i 2014 blev afstanden til såvel servere som løsninger og beslutninger afkortet væsentligt. Begge IT-centre ligger få kilometer fra F&P´s hovedsæde, og opstår der en kritisk situation, kan den direkte dialog med teknikere og tovholdere etableres med det samme.

Det giver os en ekstra tryghed, at vores data holdes inden for landets grænser. Det koster rigtig mange penge i timen, hvis systemet går ned. Derfor er den lynhurtige adgang til serverne kombineret med Sentias agilitet og proaktivitet en klar forbedring. Vi holder også månedlige driftsmøder, for hele tiden at optimere systemet.

Bedre performance, opppetid og økonomi
Sentia har både designet og implementeret det nye 2-center setup for Forsikring & Pension, der efter det første år kunne konstatere en række markante forbedringer: mere robust løsning med bedre performance øget oppetid (over de lovede 99,7 %) større skalerbarhed reducerede omkostninger (månedlig besparelse på 25-35%) høj pålidelighed og levering til tiden mangedoblet hastighed på fejlretning, ændringer og udvidelser.

Flere store opgaver på vej
“I dag etablerer Sentia en VPN-tunnel eller opsætter en firewall for os fra dag til dag, mens det hos en af vores andre leverandører tog mellem 60-90 dage. Denne fleksibilitet kombineret med muligheden for løbende dialog og direkte indflydelse på løsningskoncepterne gør, at vi er langt bedre kørende end med de forudgående standardløsninger. Vi ser derfor Sentia som en stabil samarbejdspartner på lang sigt,” afslutter Peder Herbo.

Vil du vide mere om sentia?
Kontakt Morten Jensen, Salgs- og Marketing Direktør via e-mail: morten.jensen@sentia.dk eller telefon: +45 2389 9907. Du kan også skrive til: salg@sentia.dk

Denne artikel er en del af annoncetillæget 'Forsikring og Pension'. Se alle artikler her