SPONSERET INDHOLD

Den rigtige rådgivning er afgørende, når du handler investeringsejendomme

Danbolig Erhverv har specialiseret sig i at skabe det bedst mulige beslutningsgrundlag for kunder, der ønsker at købe, sælge eller udvikle en investeringsejendom. Netværk og kendskab til markedet i lokalområderne er altafgørende for en succesfuld proces.

En investeringsejendom er de seneste år blevet en særdeles attraktiv investering, men markedet er også blevet mere komplekst. Det kræver mere end at indrykke en annonce i avisen for at finde den rette køber, og for at kunne navigere i dette marked og sikre  investeringen bedst muligt, stilles der nye og større krav til mægleren som rådgiver, forklarer Johnny Hallas, partner i danbolig Erhverv i Hillerød.

»Vi bruger meget tid på at hjælpe vores kunder med at skabe beslutningsgrundlaget for, om de skal sælge, udvikle eller vente. For man skal ikke sælge for enhver pris,« siger Johnny Hallas og uddyber:

»Vi laver en behovsafdækning for kunden, så de vælger at køre ud af det rigtige spor. Vi sørger for, at de kan træffe deres valg på et oplyst grundlag, og at de er klar over, hvilke udfordringer der kan opstå undervejs.«

I årene efter finanskrisen blev erhvervsmæglerens rolle todelt. Med mere fokus på rådgivning skal mægleren ikke alene kunne sælge en ejendom, men i stigende grad være med til at værdioptimere, udvikle og se det rette tidspunkt at sælge en ejendom. Det kræver lokalt kendskab til området, og det har danbolig Erhverv i Hillerød, som arbejder med køb, salg og rådgivning af investeringsejendomme i Nordsjælland og Storkøbenhavn.

Netværket er vigtigt
Overvejer du at sælge en investeringsejendom, så kan det godt betale sig at tage fat i en erhvervsmægler, der kan se muligheder og potentiale i ejendommen og sørge for, at I sammen lægger en plan for hele forløbet, lyder det fra Dorthe Mills, partner i danbolig Erhverv i Hillerød.

»For år tilbage var annoncering vejen frem, men i dag, hvor markedet er mere komplekst, skal der udføres et grundigt arbejde gennem netværk, som gør det muligt at matche de rigtige købere til de rigtige ejendomme afhængig af den strategi, der ligger til grund for beslutning om et køb for den enkelte. Og når du vælger danbolig Erhverv, får du adgang til vores store netværk,« siger hun.

Når du søger rådgivning hos danbolig Erhverv, vil du sammen med din erhvervsmægler støbe fundamentet for det bedst mulige afkast ved at se muligheder i investeringsejendommen på kort og lang sigt, forklarer Dorthe Mills og understreger, at det handler om at se muligheder i ejendommen.

»Vi oplever en stigende interesse for investeringer udenfor København, og det er netop her vi har vores mange års erfaringer og kan rådgive og hjælpe vores kunder,« siger Dorthe Mills.

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.