Annonce
Annonce

Datacon digitaliserer din forretning

Foto: Scanpix Fold sammen
Læs mere

Datacon er en dansk ERP-leverandør, som udvikler løsninger der giver overblik og øget værdi for din virksomhed. Og det er ikke bare tomme ord. Det er et løfte, vi har levet op til siden 1987.

Sponseret af Datacon

Vi er Microsoft Gold Partner, hvilket repræsenterer det højeste kompetenceniveau og ekspertise på Microsofts teknologier. Partnerskabet er endvidere et udtryk for vores tætte samarbejde med Microsoft og vores mange timers uddannelse og certificeringer.

Hvad tilbyder vi?
Datacons kerneprodukt er Microsoft Dynamics 365, den nyeste version af det du måske kender som Microsoft Dynamics AX, som vi leverer og implementerer for vores kunder.

Sammen med Microsoft, bestræber vi os på at være den samarbejdspartner, der er jeres faste holdepunkt i jeres digitaliseringsproces. Ved at sammentænke it og forretning, opnår du og din virksomhed nemlig de største resultater - strømlinede processer, større effektivitet og dermed bedre forretningsresultater.

Med Microsoft Dynamics 365 kan du vælge at designe dit ERP-system som en 100% cloud-baseret løsning. Udover en komplet løsning til at understøtte din forretning, er du sikret en langt mere enkel opgradering i fremtiden - og dermed en signifikant levetidsforlængelse af din ERP-løsning.

Løsningen ligger i Microsofts datacenter, så du blandt andet ikke selv skal tænke på indkøb og opbevaring af økonomisk tunge servere, back-up og sikkerhed. Alt dette har Microsoft nemlig allerede sørget for. Fokusér i stedet på din kerneforretning og på at skabe værdi for dine kunder, og lad Microsoft Dynamics 365, markedets mest innovative ERP-løsning, være dit værktøj til at strømline dine forretningsaktiviteter. Mere rentabelt end nogensinde før.

Hos Datacon har vi specialiseret os inden for grossist-, detail- og produktionsbranchen med stor erfaring i at binde hele værdikæden sammen. Vores stærke netværk af partnere gør endvidere at vi kan tilbyde løsninger i særklasse, ved at strømline samtlige processer i din virksomhed. Vi giver dig den fulde pakke med en stærk standardløsning i Microsoft Dynamics, kombineret med en række tillægsydelser med alt fra e-commerce, business intelligence, automatiseret fakturahåndtering og meget, meget mere.

Vi er en mindre virksomhed og arbejder i små teams, hvor du får de samme konsulenter hele vejen igennem. Det ved vi er af stor værdi for vores kunder. Igennem vores 30 år i markedet, har vi bibeholdt sunde kerneværdier og agile arbejdsprocesser, samtidig med at vi følger med tiden og vores kunder.

Vi har et hold af specialister til at udvikle de bedste løsninger for dig. Vi tænker som konsulenter, hele vejen igennem organisationen - lige fra vores udviklere til vores direktør. Og vores brancheerfaring gør, at vi ved hvad vi snakker om.

Vi har kunden i centrum og udarbejder en løsning ud fra dine behov og ønsker, der samtidig tager højde for fremtidig udvikling. Vi optimerer dine processer, så du kan frigive ressourcer til jeres kerneforretning.

Det gør vi blandt andet ved at:
- Give dig den bedste rådgivning
- Levere til tiden og i rette kvalitet
- Konstant videreudvikle os selv
- Konstant stræbe efter at give dig den bedste oplevelse
- Være der når du har behov for vores hjælp

Hvad siger vores kunder?
Tag ikke blot vores ord for gode varer – derfor kan du læse mere om hvad et udpluk af vores kunder synes om vores løsninger her

 


»Der, hvor vi virkelig kan mærke en forskel, er på den faglige sparring«, Jesper Jørgensen, adm. direktør i Brøndby IF. Hør mere om vores samarbejde med Brøndby IF

 


»Fra dag ét stemmer lageret, vores vareforbrug stemmer, sådan nogle helt basale ting, man hører, kollapser for andre. Vi har fået et godt system, der fungerer - og jeg er glad for, at jeg den første dag fik leveret en korrekt faktura, og at den stadig holder. Det er jeg meget tilfreds med.«, Max Schaumann Thomsen, CFO hos Interstil. Hør mere om vores samarbejde med Interstil

Læs alle vores kunders udtalelser her

Velkommen til Datacon – din Microsoft Dynamics 365 partner.

Denne artikel er en del af annoncetillæget 'Digitalisering af erhvervslivet'. Se alle artikler her