Annonce
Annonce

Brug en it-leverandør, der lytter til dine behov

Foto: Netgroup Fold sammen
Læs mere

Det er en styrke, at danske Netgroup ikke er den største leverandør af it-services og løsninger. For det handler om det menneskelige aspekt af it, som du kun finder hos en mindre aktør, der konkurrerer på viden, fleksibilitet og personlige relationer.

Sponseret af Netgroup

Hos Netgroup har man igennem 17 år udelukkende fokuseret på it-tjenester og rådgivning af danske virksomheder, der både befinder sig i opstartsfasen og vækstfasen. Fælles for kunderne er, at medarbejderne hos Netgroup er folk, man kender, og de kender kundens individuelle behov – også dem, der lurer rundt om hjørnet.

Netgroup gør meget for at sikre sine medarbejderes jobtilfredshed og videreuddannelse, og det resulterer i it-specialister og servicepersonale, der ikke kun elsker at gå på arbejde for kunderne, men de kan også sikre de bedste løsninger. For Netgroup handler det om tillid, fordi it-virksomheden leverer services og løsninger, man ikke kan tage og føle på. Derfor skal kunden have tillid til, at tingene fungerer. Netgroup tager sine it-specialister med til kundemøderne, fordi de kan tale med kundernes it-medarbejdere i øjenhøjde. På denne måde findes der frem til det reelle behov hos den enkelte, ligesom kunden kan mærke, at Netgroup ved, hvad der tales om og kan levere.

Fordi Netgroup ikke er en stor, global aktør, leverer den danske servicevirksomhed ikke standardløsninger, hvor kunderne blot kan trække et nummer og vente pænt i kø. Netgroup lever og ånder for fleksibiliteten i deres løsninger, ligesom de er til at få fat på – også lørdag aften.

Fleksibilitet i ydelsen er et centralt omdrejningspunkt for Netgroup. Det hjælper ikke noget, at kunden ikke kan skrue op for kapaciteten i weekenden, hvis det er der, kunden oplever mest trafik. Netgroup kan også justere deres servere efter kundens individuelle behov. Ligger man sine servere i en public cloud med standardpriser på standardløsninger, kan man risikere, at det bliver en dyr affære, hvis man betaler for tiden, hvor der er trafik – ulempen er blot, at hvis der er trafik 24/7. Her skal det være muligt for kunden at finde en løsning, der passer til behovet.

Lokal service 24/7
Netgroup gør meget for at servicere sine kunder, om det er på dansk eller engelsk, over mails, telefonen eller en kop kaffe hos kunden. Man ønsker at være en it-leverandør, kunderne kan få fat på, når behovet opstår, der hvor det opstår. Bruger man globale aktører, kan danske, mellemstore og mindre virksomheder risikere at måtte vente i længere tid for at blive betjent – Netgroup ved godt, at det ikke er acceptabelt, hvis forretningen er gået i stå på grund af it-problemer her og nu.

Fordi Netgroup prioriterer et højt serviceniveau kombineret med viden og it-kompetencer, har Netgroup kunder, der har været en del af firmaet i mere end 10 år. Ganske enkelt fordi kunderne har tillid til, at Netgroup ikke kun leverer varen, men også prioriterer kundens individuelle behov. It-leverandøren har hjulpet små, danske virksomheder i gang, og når de får vind i sejlene, har Netgroup kunne imødekomme deres behov for skalering af it-infrastrukturen, der sikrer væksten.

It-servicevirksomheden har loyale kunder, fordi man forstår vigtigheden i at skabe tillid gennem sikker og stabil drift, men kunderne oplever også, at Netgroup nærer den personlige relation til dem – blandt andet fordi it-specialisterne tager den personlige dialog. Netgroup kender kundernes behov, og kunderne kender Netgroups evne til at levere og rådgive, så kunderne trygt kan fokusere på deres egen kerneforretning.

Denne artikel er en del af annoncetillæget 'Strategisk Outsourcing'. Se alle artikler her