4 af Danmarks mest populære lydbøger: Bliv klogere med Kisser, Jørgen, Hella og Mads

Verden er stor og forvirrende, og det kan være svært at finde ud af, hvordan man skal begå sig. Mofibo giver Berlingskes læsere eksklusiv 30 dages ubegrænset adgang, så du kan få de bedste råd til livet fra Kirsten Birgit, Jørgen Leth, Mads & Monopolet og Hella Joof.

Lyt til nogle af Danmark mest populære lydbøger på Mofibo og få 30 dages gratis adgang. Billede: Unsplash Fold sammen
Læs mere

Har du brug for nogle gode råd til, hvordan satire fungerer og hvorfor? Eller måske et råd omkring, hvor sent man kan tillade sig at melde fra til et bryllup, eller har du bare brug for et hverdagsdrama fra et skildpaddebassin på et haitiansk hotel?

Jamen, så er der faktisk bøger, der passer lige til dine behov. På Mofibo kan du lytte og læse sjove og kloge bøger, der kan give dig svar på nogle af livets helt store, og meget små spørgsmål.

Specielt for Berlingskes læsere er der lige nu 30 dages ubegrænset adgang til mere end 150.000 e- og lydbøger på Mofibo

1. Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm: Hertil og ikke længere

Lyt til Kirsten fantastiske livsfilosofi på Mofibo Fold sammen
Læs mere

Stjernejournalisten over dem alle, den prisvindende satiriker og Cavling-aspirerende, Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm, har skrevet en stærkt humoristisk bog om satirens væsen. Satire er humoren, sparket i røven og vejen til den skjulte sandhed - med hvor går grænsen? Det undersøger Kirsten Birgit for dig i denne bog.

Lyt til Kirstens fantastiske livsfilosofi, og få 30 dages gratis adgang til Mofibo her

2. Spørge Jørgen: Jørgen Leth svarer på alt

Lyt til Spørge Jørgen: Jørgen Leth svarer på alt på Mofibo og få hele 30 dage gratis. Fold sammen
Læs mere

Jørgen og Zissel spurgte og svarede sig igennem flere sæsoner af det populære 24syv-program “Spørge Jørgen”, hvor forfatter og cykelkommentator, Jørgen Leth svarede på alt omkring sit liv - og alt det udenom. Alle spørgsmål og svar er også udkommet i bogform, hvor du kan høre eller læse Jørgens både kloge og underholdende svar på stort og småt.

Lyt til Jøgens fantastiske stemme her

3. Mads & Monopolet : Nogle gange skal man ødelægge den gode stemning

Lyt til Mads & Monopolet : Nogle gange skal man ødelægge den gode stemning på Mofibo og få 30 dage gratis.  Fold sammen
Læs mere

Mads Steffensen og hans monopol har i en årrække svaret på en uendelig række af danskernes mange problemer og dilemmaer, og alle disse svar og dilemmaer er også blevet til en række bøger. Læs eller lyt med i den tredje bog i rækken, når kendte danskere som Hella Joof, Asger Aamund, Sofie Linde og Søren Pind giver gode og mindre gode råd til danskere i tvivl.

Bliv klogere på livet, og lyt til Mads og A-holdet her

4. Hella Joof: Papmaché-reglen

Lyt til Hella Joof: Papmaché-reglen på Mofibo og få hele 30 dage gratis. Fold sammen
Læs mere

Filminstruktøren og satirikeren Hella Joof disker i Papmaché-reglen op med hele 25 gode og fornuftige leveregler, som enhver dansker kan få brug for at lære. Alt fra kærlighed til trivielle hverdagsproblemer kommer under kærlig behandling, og bliver alt sammen leveret med den humoristiske kant, vi kender fra Hella Joof.

Lær mere om Hellas fantastiske leveregler her

Læs også: 3 hæsblæsende krimier til din ferie, du måkse ikke kender

Læs også: 6 lydbøger til børn: Sådan får du ro på bagsædet

Dette indhold er produceret af Berlingske Media Native & Creative i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.