Annonce
Annonce

100.000 virksomheder har lagt deres regnskab i skyen

billede
Læs mere
Fold sammen

Danske e-conomic, der er Skandinaviens førende online regnskabsprogram til mindre og mellemstore virksomheder, runder 100.000 kunder. En milepæl for virksomheden, der for 13. år i træk oplever tocifrede vækstrater. Årsagen skal blandt andet findes i den indbyggede fleksibilitet og skalérbarhed, der gør det muligt at integrere e-conomic med utallige brancheløsninger og tilpasse systemet til den enkelte virksomheds behov - stor eller lille.

En af årsagerne til e-conomics store succes er bl.a., at knap 4000 revisions- og administrationsvirksomheder anbefaler e-conomic til deres mindre og mellemstore virksomhedskunder, fordi det optimerer regnskabs- og bogholderfunktionen for både kunder og revisorer. Flere og flere vælger derfor at opbygge deciderede forretningsenheder med e-conomic som omdrejningspunkt.
”Vi står i dag med et produkt, hvor revisions- og administrationsvirksomheder kan rationalisere og effektivisere deres forretningsprocesser markant ved at bruge e-conomic. Den fødekæde skal vi optimere og udvikle endnu mere på fremadrettet,” forklarer e-conomics nye direktør Mads Rebsdorf, der forventer en årlig vækst på ca. 20 procent over de kommende år.

Større virksomheder og kæde-koncepter i skyen
e-conomic er bygget med et åbent API, som er en funktion inden for software, der gør det enkelt og fleksibelt at samle og forbinde flere forskellige programmer til e-conomic. Og det er især noget som også de lidt større virksomheder og kædekoncepter har taget til sig i stor stil. Bl.a. kunder som Paradis-Is, Automester kæden m.fl.
”Hjælpeprogrammerne er altafgørende, når der sammensættes løsninger til især de lidt større virksomheders specifikke behov. Det betyder, at de eksempelvis nemt kan integrere e-conomic med kassesystemer, lønsystemer, CRM-systemer mm.,” forklarer Mads Rebsdorf.

IDC bekræfter tendens
Hos analysefirmaet IDC ser analytiker Bo Lykkegaard, at flere af de større europæiske leverandører af online regnskabsstyring rykker op i markedet mod de lidt større virksomheder, der har et mere komplekst behov.
”Seneste IDC undersøgelse fra 2015 blandt næsten 1500 IT beslutningstagere i europæiske organisationer med mere end 50 ansatte, viste, at hele 60 procent af alle adspurgte enten overvejede eller allerede brugte cloud-baserede løsninger til økonomi / indkøb,” forklarer Bo Lykkegård.

Fakta: Om e-conomic

  • Etableret i Danmark i 2001
  • 200 ansatte
  • Omsatte i 2015 for knap
  • 200 millioner kr.
  • Ejet af Visma-koncernen med flere end 7.000 ansatte