WDH-anbefaling hævet til "akkumuler" forud for regnskab - Jyske

 

Hvis Jyske Bank får ret i sine antagelser, vil aktien i høreapparatselskabet William Demant Holding (WDH) stige 5 pct., når selskabet torsdag kommer med halvårstal. Jyske Bank venter en markant forbedring af overskudsgraden, der ses stige til 27,2 pct. Blandt andet på den baggrund hæver Jyske Bank anbefalingen af WDH-aktien til "akkumuler" fra tidligere "reducer".

 

- Vi vil have fokus på udviklingen i salget af de kosmetisk attraktive Oticon Delta høreapparater, hvordan high-end apparatet Epoq er blevet modtaget samt meddelelser om evt. produktionsflytning, skriver Jyske Banks analytikere Rune Møller og Michael Luplau i en kommentar og fortsætter:

 

- Derudover er aktien faldet 6 pct. siden vi nedjusterede aktien fra Akkumuler i et uændret marked. Vi gør dog opmærksom på, at aktien fundamentalt er dyrt prissat, hedder det i kommentaren.

 

Jyske Bank venter, at der vil være en organisk vækst på 11,5 pct. og sammen med den forventede stigning i overskudsgraden, ligger en opjustering lige rundt om hjørnet, mener analytikerne.

 

- Efter vores vurdering er der størst sandsynlighed for, at opjusteringen først kommer ved Q3. Det skyldes, at WDH opjusterede sidste år, og senere havde problemer med at opfylde forventningerne. Vi forventer derfor, at WDH vil være mere konservative i år, og vente til Q3 med at opjustere, skriver Jyske Bank.

 

WDH-aktien kostede tirsdag formiddag 553 kr., hvilket var en stigning på 1,65 pct. sammenlignet med lukkekursen mandag.

 

(RB-Børsen: Tlf: 33300335, E-mail: redaktion@rb-borsen.dk, www.rb-borsen.dk )