Wall Street genfinder formen

Efter to måneders sortsyn på børsen i USA, finder investorerne håb i kommende kvartalsregnskaber.

Foto: Scanpix. "Det kommer til at blive en rutsjetur, mens Wall Street finder ud af, hvad der nu skal ske i den næste del af den økonomiske cyklus," siger J. Stephen Lauck, der er topchef hos Ashfield Capital Partners.
Læs mere
Fold sammen
En omgang kvartalsregnskaber er tilsyneladende det, der kan få pulsen op på de amerikanske investorer, der nu synes at se lysere på den økonomiske fremtid.

Efter to måneders nedtur på børsen i USA, lader det til, at investorerne er klar til at se fremad og glemme alt om minusser og truende finansskyer.

Sæsonen for kvartalsregnskaber er skudt i gang på den anden side af Atlanten, og det er åbenbart det, der skal til for at vende stemningen.

Og ifølge J. Stephen Lauck, der er topchef hos Ashfield Capital Partners er det helt normalt, at kurserne stiger igen efter så mange uger i minus.

"Det kommer til at blive en rutsjetur, mens Wall Street finder ud af, hvad der nu skal ske i den næste del af den økonomiske cyklus," siger han til CNNMoney.com.

Dow Jones-indekset lukkede onsdag i et plus på 0,18 procent til indeks 8.178,41, ligesom Nasdaq steg 0,06 procent til indeks 1.747,17 og S&P-indekset endte med et minus på 0,17 procent til indeks 879,56.