Vrissen stemning før USA-børsernes åbning

Det amerikanske aktiemarked ventes onsdag at åbne lettere negativt. Der vil fra åbningen være fokus på de regnskabsaktuelle selskaber Macy's og Deere, som er henholdsvis faldet og steget i formarkedet.

Detailkæden Macy's nedjusterede onsdag forventningerne til hele året i sit regnskab for andet kvartal, der med en indtjening per aktie på 72 cent ramte under forventningerne på 78 cent ifølge Bloomberg News. Omsætningen landede på 6,07 mia. dollar mod ventet 6,25 mia. dollar.

Macy's venter nu en salgsvækst i 2013 på 2-2,9 pct. og en indtjening per aktien på 3,8-3,9 dollar, hvilket er en nedjustering fra en tidligere ventet omsætningsvækst på omkring 3,5 pct. og en indtjening per aktie på 3,9-3,95 dollar. I formarkedet er aktien faldet 3,4 pct. på regnskabet.

Til gengæld kører det bedre for Deere, der blandt andet producerer landbrugs-, skovbrugs- og entreprenørmaskiner. Selskabet opnåede i andet kvartal et resultatet pr. aktie på 2,56 dollar mod analytikernes forventning om 2,17 dollar. Selskabets omsatte for 10,0 mia. dollar i kvartalet mod ventet 9,3 mia. dollar.

Deere løfter forventninger til årsindtjeningen til 3,45 mia. dollar fra tidligere 3,3 mia. dollar. Analytikere adspurgt af Bloomberg Neews havde ventet 3,34 mia. dollar. Aktien er i formarkedet steget 1 pct.