Voldsom vækst i Aktiespillet

AktiespilPå kun et døgn har flere end 15.000 meldt sig til Danmarks største aktiespil på Business.dk. Ind til videre er Vestas spillernes store favorit, og køberne af vindaktie er foreløbigt blevet rigt belønnet.

Mandag klokken 9 lød startskuddet til Berlingske Business’ og Alm. Brands Aktiespil på Business.dk, og straks fra starten var interessen enorm: Knap 10.000 meldte sig til mandag, og bare i løbet af tirsdag formiddag er der kommet over 5.000 nye spillere til.

Den voldsomme uro på aktiemarkederne den seneste tid har måske øget interessen for, hvad der foregår i den finansielle verden – og de seneste dages stigninger på flere store aktier, har givet mange spillere solide afkast.

På dag to er det igen Vestas, der er den mest købte aktie – faktisk har mere end hver fjerde aktiespiller købt sig ind i Vestas. Derfor er rigtigt mange spillere belønnet med den voldsomme stigning efter offentliggørelsen af halvårsregnskabet. Derefter følger A.P. Møller – Mærsk og andre aktier fra eliteindekset C20, men igen i dag er Parken-aktien højt oppe i hierarkiet på en ottendeplads på popularitetslisten.

Den heldige og dygtige aktiespiller, som 23. oktober har flest penge i depotet, kan køre væk i en sølvfarvet Peugeot 407, 1.6 HDi ST Sport, Sedan med alufælge og klimaanlæg. Se hele præmielisten her.

Er du ikke allerede med i Danmarks største aktiespil, kan du tilmelde dig her:

Aktiespillet