Vindgigant afviser beslutning om børsnotering af datter

Den indiske vindmølleproducent Suzlon afviser, at selskabet skulle have taget en beslutning om at børsnotere datterselskabet Senvion, tidligere Repower, på London Stock Exchange.

Den indiske vindmølleproducent Suzlon afviser, at selskabet skulle have taget en beslutning om at børsnotere datterselskabet Senvion. Fold sammen
Læs mere
Foto: AMIT DAVE
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Sådan blev det ellers udlagt i en artikel, som Suzlon er blevet bedt om at kommentere af den indiske børs BSE.

- I Suzlon er vi i en proces med at rebalancere vores kapitalstruktur, og derfor er vores vigtigste prioritet volumenerne og at øge væksten samtidig med at reducere vores gearing og renteomkostninger. Derfor evaluerer og undersøger selskabet forskellige muligheder i forhold til aktiekapital og gældsmarkederne. Det er dog for primitivt og tidligt at konkludere noget om nogen af disse muligheder lige nu i forhold til en børsnotering, skriver Suzlon i sin kommentar til BSE.

Suzlon mener, at bestyrelsesformanden og direktør i Suzlon, Tulsi R. Tanti, har været helt konsekvent i sine udtalelser i forhold til, at "selskabet undersøger mulighederne". Desværre er denne melding altid blevet taget ud af kontekst, lyder det i meddelelsen fra den indiske vindmølleproducent.