Vestas får to kinesiske ordrer

Vestas har modtaget endnu to ordrer med en total kapacitet på 100 MW til levering til to vindenergiprojekter i Kina, oplyser vindmøllekoncernen.

Læs mere
Fold sammen
Ifølge Vestas er det efter ønske fra kunden ikke muligt at oplyse yderligere detaljer om projekternes ejer, præcise placering m.v.

Begge ordrer omfatter levering af møllerne, en VestasOnline Business SCADA-løsning samt en toårig service- og vedligeholdelsesaftale.

- Det kinesiske vindenergimarked har igen i 2008 været meget stærkt. Her på vej ind i det nye år glæder vi os over, at markedet fortsætter med at vise sin styrke og engagement inden for vedvarende energi, og vi er stolte over at være en del af denne udvikling, siger Lars Andersen, adm. direktør for Vestas China

Pr. 30. juni 2008 har Vestas leveret flere end 1000 vindmøller til Kina, og Vestas har fortsat store forventninger til det voksende kinesiske marked, bemærkes det.

Levering af møllerne til begge projekter er planlagt til tredje kvartal 2009, og ordrene påvirker ikke Vestas' forventninger til 2008 og 2009.

(RB-Børsen: Tlf: 33300335, E-mail: redaktion@rb-borsen.dk, www.rb-borsen.dk )