USA starter tirsdagen i plus

Efter mandag at have lukket uens er der som ventet beskedne stigninger i tirsdagens handel på Wall Street.

Foto: MIKE BLAKE. Detailhandelsselskabet JC Penney stiger, efter at selskabets storaktionær William Ackman har trukket sig fra bestyrelsen.
Læs mere
Fold sammen

Dow Jones Industrial Average stiger tirsdag 0,2 pct til 15.442. Otte af de tredive aktier falder, mens de resterende stiger.

Det brede S&P 500-indeks stiger 0,2 pct. til 1692 og teknologi-aktierne i Nasdaq stiger ligeledes 0,2 pct. til 3675.

Aktierne i Eli Lilly stiger med 3,8 pct. til 55,57 dollar. Selskabet meddelte tirsdag om et succesfuldt resultat af forsøg med selskabets lungekræftmiddel Necitumumab. Selskabet venter at indsende ansøgning til sundhedsmyndighederne i slutningen af 2014.

Detailhandelsselskabet JC Penney stiger 2,3 pct. til 13,17 dollar efter at selskabets storaktionær William Ackman har trukket sig fra bestyrelsen. Han har krævet, at direktøren og formanden trak sig. Penney rapporterede om overvældende støtte til de to, og storaktionæren trak sig.

Yum! Brands, der står bag fastfood-kæderne Taco Bell, Kentucky Fried Chicken og Pizza Hut, har rapporteret om et fald på 13 pct. i selskabet KFC-forretninger i Kina, og det takserer markedet til et fald på 2,4 pct. til 72,74 dollar.