Ups i GN: Korrekturens kommentar røg med ud

GN Store Nord har i dagens halvårsmeddelelse glemt at slette de kommentarer, som oversætteren har knyttet til rapporten. Sådan lyder forklaringen fra GN Store Nord på de spørgsmål, der stilles til særdeles relevant passage i meddelelsen. Opdateret 14.00

Det kører ikke som smurt i olie for GN Store Nord p.t.

Det tilsyneladende kuldsejlede salg af høreapparats-divisionen GN ReSound blev i dag fulgt op af en markant omsætningstilbagegang i divisionen for mobile headset, som er den forretning det tidligere konglomerat sætter sit lid til fremover.

Men som om det ikke var nok, så har GN Store Nord sendt et regnskab på gaden, hvor man har glemt at læse korrektur, inden det røg af sted til fondsbørsen.

Under afsnittet om de mobile headset, som har haft et meget skuffende salg i andet kvartal, skriver GN:

”Omstruktureringen af Mobile headset følger planen og en tilfredsstillende forretningsmodel i overensstemmelse med den offentliggjorte strategi er mulig.”

Men det mærkelige er, at afsnittet er markeret, som det eneste i hele regnskabet, og ud for ovenstående afsnit er tilknyttet en kommentar i højre side:

”Spørg BK om overensstemmelse = in line (ikke i tråd med)

Hos GN Store Nord oplyser man, at det er en kommentar skrevet af korrektur-læseren, som ville tjekke af, om man skulle bruge udtrykket ”i overensstemmelse med”, eller om man i stedet skulle bruge formuleringen ” i tråd med”.

Man kunne ellers få det indtryk, at det, man skulle spørge BK om var, hvorvidt det var selve omstruktureringen af Mobile headset, der nu også fulgte planen - og en tilfredsstillende forretningsmodel i overensstemmelse med den offentliggjorte strategi dermed var mulig.

Men det er bestemt ikke tilfældet oplyser man hos GN.