Ugens konkurrencer

Aktiespil: UgekonkurrenceDer er fede præmier på vej til vinderne af henholdsvis ugekonkurrencen, gruppedysten og gruppehøjdespringer. Comwell og Berlingske Nyhedsmagasin står klar med suveræne gevinster - ligesom der er 2 billetter på vej til coaching-guruen Anthony Robbins "Leadership in Time".

Konkurrence vindere
Ugekonkurrence:

Tirsdag den 2. oktober, fandt vi den spiller, som var placeret som præcis nr. 50.000 i aktiespillet. Vinderne blev Michael Olsen, der spiller under navnet "DIOTEN". Michael er den heldige vinder af 2 billetter til Anthony Robbins "Leadership in Time", til en værdi af 1.995 kr.

Gruppehøjdespringer:

Tirsdag den 2. oktober kårede vi den gruppe, der fra torsdag den 20. september og frem til tirsdag den 2. oktober opnåede det største gennemsnitlige afkast. Vindergruppen blev gruppen "LTG - 2.kb" med et gennemsnitligt afkast på 5,52%. De 5 spillere i gruppen vinder hver en Anthony Robbins bog, "Leadership in Time", til en værdi af 300 kr.

Konkurrencer
Ugekonkurrence

Den spiller, der på tirsdag den 9. oktober kl. 17.30 er placeret som præcis nr. 33.750 i aktiespillet, er den heldige vinder af 2 billetter til Anthony Robbins, "Leadership in Time", til en værdi af 1.995 kr.

Som deltager i aktiespillet, er du automatisk med i denne konkurrence.

Gevinsterne i spillet kan ikke ombyttes til kontanter.

Vindere offentliggøres løbende på www.aktiespil.business.dk.

Gruppedysten

Alle spillere, der har oprettet en gruppe med min. 5 spillere, deltager automatisk i Gruppedysten. På tirsdag den 9. oktober trækker vi lod blandt disse spillere. Den heldige vinder modtager et gavekort til en værdi af 4.000 kr. til Comwell.

Gevinsterne i spillet kan ikke ombyttes til kontanter.

Vindere offentliggøres løbende på www.aktiespil.business.dk.

Gruppehøjdespringer Spiller du med i en gruppe? Tirsdag den 16. oktober kl. 17.30 kårer vi en "Gruppehøjdespringer". Den gruppe, der fra torsdag den 4. oktober og frem til tirsdag den 16. oktober har opnået det største gennemsnitlige afkast, vinder Berlingske Nyhedsmagasin i 5 uger til gruppens deltagere. Værdi 360 kr. Der er præmier til de 15 bedste i gruppen.

Hvis der er dødt løb mellem flere grupper ved konkurrencens afslutning, vil der blive trukket lod om vinderen blandt de grupper, der har det samme resultat/placering.

Gevinsterne i spillet kan ikke ombyttes til kontanter.

Vindere offentliggøres løbende på www.aktiespil.business.dk.