Ugebrev: Boconcept bunder i år

Boconcept-aktien skal ikke afskrives, selv om resultaterne i første halvdel af regnskabsåret 2013/2014 har skuffet.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det skriver Økonomisk Ugebrev Formue (tidligere Aktieugebrevet).

»På baggrund af første halvdel af 2013/14 vil det være nemt at afskrive Boconcept som en ufornuftig investering. Men man bør alligevel overveje aktien en ekstra gang, da Boconcept handles med en urimeligt stor rabat i forhold til konkurrenterne,« skriver ugebrevet.

Ugebrevet oplyser, at Boconcept handles til en P/E for de kommende tolv måneder på 13,4, mens middelværdien for Boconcepts branche er 16,7. Og det samme gør sig gældende for Kurs/ Indre værdi-forholdet. Her handles BoConcept p.t. til 1,2, mens branchens median er 2,5.

»Det interessante er, at denne forskel bliver dramatisk større, når vi sætter forventningerne til Boconcept op mod den ventede udvikling i branchen generelt,« anfører ugebrevet.

Da handles Boconcept til en ventet P/E på 7,5, hvilket er omtrent det halve af branchemedianen på 13,8.

Da Boconcepts Cash Flow pr. aktie ventes at være tredoblet, og indtjenigen pr. aktie ventes at være fordoblet i forhold til de seneste tolv måneder, så kan aktien være interessant på 1-2 års sigt.

Spørgsmålet er bare, hvornår forventningerne begynder at kunne aflæses i aktiekursen.

»Vi venter, at det vil ske efter det kursfald, som den ventede nedjustering i enten 3. kvartalsregnskabet eller årsregnskabet 2013/14 vil medføre,« vurderer ugebrevet.

Boconcept lukkede fredag i 103 kr. og faldt i 2013 med 7,6 pct.