Twitter skraber bunden efter otte dag i træk med fald

Investorerne forsatte onsdag med at sælge ud af aktien i det sociale medie Twitter, som for to år siden bragede ind på børsen men siden ikke har formået at indfri de dengang så store forventninger.

Foto: KIMIHIRO HOSHINO. Investorerne forsatte onsdag med at sælge ud af aktien i det sociale medie Twitter, som for to år siden bragede ind på børsen men siden ikke har formået at indfri de dengang så store forventninger.
Læs mere
Fold sammen

Onsdag dykkede aktien 4,8 pct. til 18,68 dollar, hvilket er milevidt under aktiens rekordkurs på 73 dollar, som aktien nåede i den euforiske periode umiddelbart efter børsnoteringen sent i 2013.

Næste store pejlemærke for investorerne er ifølge investeringsøkonom Per Hansen fra Nordnet Twitters årsregnskab, der offentliggøres i februar. Her vil investorerne spejde efter nyt i forhold til selskabets potentiale for at hente vækst fremover.

- Indtil Twitter får overbevist investorerne, om at skuden vækstmæssigt er vendt, og at reklameværdien for annoncørerne er stigende, kan aktiekursen forblive i Dire Straits. Måske kommer der afgørende nyt, når Twitter aflægger deres helårstal og ikke mindst forventningerne til 2016. Det kan blive en lang ventetid frem mod den 10. februar, skriver Per Hansen i en kommentar.