Trygvesta: Vækstmål skal nås ved bred indsats - CEO (Opd)

 

Trygvesta har et stykke vej endnu for at nå målet for væksten i præmieindtægterne i 2007. Koncernens mål er en årsvækst på 4 pct., når præmierne opgøres i lokal valuta, men efter første halvår er væksten blot 2,8 pct.

 

- Væksten skal primært komme fra tre områder. Vores nye markeder, det vil sige Sverige og Finland, Industri, hvor vi har haft en meget flot tilgang af nye kunder i første halvår, og så en fortsat forbedring af holdbarheden (loyale kunder, red.) på vores to anseelige markeder, Danmark og Norge, siger koncernchef i Trygvesta, Stine Bosse, til RB-Børsen.

 

Vækstmålet bliver ikke mindre ambitiøst af, at koncernchefen fremhæver væksten i første halvår som værende "meget flot".

 

- Vi har haft et første halvår, som ser ganske fornuftigt ud, selv om der har været flere storskader, end vi havde forudset. Det skyldes ikke mindst den meget flotte vækst, som vi har haft i præmieindtægterne, siger Stine Bosse.

 

Hun tilføjer, at netop de tre områder, nye markeder, Industri og kundeloyalitet på de gamle markeder, er forklaringen på væksten i første halvår.

 

(RB-Børsen: Tlf: 33300335, E-mail: redaktion@rb-borsen.dk, www.rb-borsen.dk )