Tønder Bank: Vi kniber os selv i armen - direktør (Opd)

 

I Tønder Bank er det en "meget tilfreds" bankdirektør, Mogens Mortensen, der allerede en måned efter seneste opjustering, mandag atter opjusterede forventningerne til resultatet for 2006

 

- Vi kniber os i armen og siger: Kan det her blive ved med at fortsætte? siger han til RB-Børsen og fastslår, at 2006 har været markant bedre end det banken havde turdet håbe på ved indgangen til året.

 

Der er fremgang over hele linjen og væksten i Tønder Banks forretningsomfang er delt ligeligt mellem private og erhvervskunder. Alligevel tør Mogens Mortensen ikke tro på, at træerne vil blive ved med at vokse ind i himlen for den sønderjyske bank.

 

- Lige nu har vi svært ved at få armene ned, men vi ved også godt, at det bliver vanskeligt at efterfølge sådan et resultat her, og man skal nok ikke forvente yderligere opjusteringer oven på den her, siger han.

 

Skal udviklingen vende for Tønder Bank, kræver det ifølge bankdirektøren dog en ekstern kraft.

 

- Hvis vi får negative arbejdsløshedstal eller rentestigninger og en stagnation i boligmarkedet, så er det klart, at det vil gå ud over vores forretning, men det er der heldigvis ikke noget der tyder på lige nu, siger han.

 

En aktie i Tønder Bank blev mandag middag handlet i kurs 470.

 

(RB-Børsen: Tlf: 33300335, E-mail: redaktion@rb-borsen.dk, www.rb-borsen.dk )