Tivoli-direktør til møde i New York

På fredag rejser adm. direktør Lars Liebst til New York, hvor han med egne øjne skal se det område af New York, hvor den danske forlystelsespark måske vil involvere sig. Opdateret 15.32

Tivoli-direktør er åben over for at involvere sig i et storstillet projekt i New York City, men foreløbig tager Lars Liebst det roligt, fordi det hele kører på et meget indledende stadie.

”Jeg har haft besøg af flere delegationer fra New York City de seneste par uger, men nu slår vi koldt vand i blodet, men glæder os selvfølgelig over at det er os og ikke nogle kolleger fra udlandet, de vil tale med,” siger Tivoli-direktøren til Business.dk.

Han vil ikke gå ind i detaljer med hensyn til, hvordan et samarbejde kunne udvikle sig.

”Det er alt for tidligt at sige noget om det, men der er mange muligheder. Det kan være, at de betaler et fast fee for at bruge vores brand, det kan også være, at vi selv kommer med kapital og er med til at udvikle det. Og så er der rigtig mange andre måder at gøre det på, og jeg ved ikke hvilken vi i givet fald vil foretrække. Nu må vi se, om det er noget for os at gå ind i,” siger Lars Liebst.

Han fortæller, at den politiske opbakning til projektet er til stede.

Det er en amerikansk avis, der skriver, at direktøren for New York Citys økonomiske udviklingsselskab, Robert Lieber, i sidste uge var i København, hvor han mødtes med repræsentanter for Tivoli. Amerikanerne ser gerne Tivoli involvere sig i et projekt, hvor man sikrer at området Coney Island bibeholder sit særpræg og økonomiske interesser. Coney island har tidligere været hjemsted for forlystelsesparker og hotelressorts, men har været inde i en skidt udvikling.

”Vi er blevet prikket på skulderen, det er ikke os, der har stået på en salgsmesse med en masse plancher. New York er ikke de eneste, der viser interesse for vores model og den udvikling vi har været igennem. Der er flere store projekter, vi har været inde over som konsulenter,” siger Lars Liebst.