Thrane-formand: Vi har kun talt med én mand

Det blev en nogenlunde overkommelig opgave for Waldemar Schmidt at finde en ny topchef til Thrane & Thrane. Han behøvede hverken netværk eller head-huntere til opgaven. Han fandt manden i bestyrelsen - ligesom det skete på Esplanaden.

Administrerende direktør i Hewlett-Packard Danmark, Walther Thygesen, er den person, som bestyrelsen hos Thrane & Thrane allerhelst så i chefstolen hos den danske producent af terminaler til satellitkommunikation. Derfor har den slet ikke talt med andre emner.

"Vi villle have en person, der her erfaring fra en stor virksomhed, der udvikler tekniske produkter og er vant til at arbejde med priser under pres. Desuden skal han være dygtig til afsætning, så vi kunne ikke finde nogen bedre. Walther Thygesen matcher vores profil perfekt," siger bestyrelsesformand i Thrane & Thrane Waldemar Schmidt til RB-Børsen.

"Vi har ikke talt med andre. Der har været andre, som har henvendt sig, og også headhuntere, som er kommet med navne, men vi kan ikke få nogen bedre," tilføjer han.
(RB-Børsen)