Sydbank: Fantastisk udvikling i NKT Cables

Udviklingen i NKT Cables springer i øjnene hos Sydbank-analytiker Jacob Pedersen, når han skal vurdere regnskabet fra NKT Holding, der blev offentliggjort tirsdag morgen.

- Cables kommer ind noget bedre, end hvad jeg havde regnet med og klart, klart bedre end konsensus. Cables kommer ind med en EBIT på 104 mio. kr., hvor konsensus sagde 30 mio. kr., mens jeg selv ligger på 57 mio. kr. Så det er en fantastisk flot udvikling i Cables. Det ser altså ud til, at det er drevet af blandt andet jernbaneledninger i Kina og så også, at højspændingsforretningen går godt. Så det er meget positivt, siger Jacob Pedersen, der dog anfører, at udviklingen i Nilfisk til gengæld overrasker negativt.

- Det er bekymrende, at Nilfisk Advance alligevel ikke klarer sig bedre, men det kompenserer Cables så for. Alt i alt fastholder NKT sine forventninger til hele året, men siger, at man formentlig vil lande i den øvre ende af intervallet. Det er selvfølgelig positivt med en guidance i den øvre ende, siger Jacob Pedersen.

RB-Børsen