Styrelse sidder på Nordic Tankers fremtid

Erhvervs- og selskabsstyrelsen har nu retten til at indkalde til en ekstraordinær generalforsamling i Nordic Tankers på en tidligere dato end udmeldt af rederiets bestyrelse.

Læs mere
Fold sammen
Mandag fastsatte bestyrelsen datoen for generalforsamlingen til den 18 . februar, men ifølge det børsnoterede selskabs vedtægter skal generalforsamlingen holdes mellem to og fire uger fra datofastsættelsen.

Overtrædelsen af tidsfristen har fået en kreds af utilfredse aktionærer og Erhvervs- og selskabsstyrelse til at interesse sig indgående for datoen. Så indgående at styrelsen meddelte ledelsen i Nordic Tankers, at den skulle indkalde til den ekstraordinære generalforsamling inden torsdag klokken 12 med en fremrykket dato.

Da der ikke torsdag middag er offentliggjort nogen ny dato for generalforsamlingen, kan Erhvervs- og Selskabsstyrelsen selv indkalde.

- Ledelsen finder Erhvervs- og Selskabsstyrelsens metode i strid med god forvaltningsskik og i det hele taget i strid i mod, hvad man normalt kunne forvente af jurister med forstand på selskabsret, generalforsamlingsindkaldelser og dirigentansvar, skriver ledelsen i Nordic Tankers i en meddelelse.

Nordic Tankers ledelse overlader nu til styrelsen at indkalde til den ekstraordinære generalforsamling, og den vil i mellemtiden få afdækket juraen.

(RB-Børsen: Tlf: 33300335, E-mail: redaktion@rb-borsen.dk, www.rb-borsen.dk )