Stylepit har sidste handelsdag 13. april

Sidste mulighed for at handle med aktierne i Stylepit bliver onsdag den 13. april, oplyser modeselskabet i en meddelelse til fondsbørsen.

Bestseller-ejer, Anders Holch Povlsen.
Læs mere
Fold sammen

Meldingen følger, efter at Aktieselskabet af 14.10.2012, der ejes af Bestseller-ejeren Anders Holch Povlsen, tidligere har opnået ejerskab på mere end 90 pct. af aktierne i Stylepit og herefter igangsatte en tvangsindløsning af de øvrige aktionærer.

Det betød, at Stylepit efterfølgende indsendte en opdateret anmodning om afnotering til Nasdaq København. Og nu er der altså sat dato på, hvornår sidste handelsdag for aktien bliver.

- Stylepit har i dag (onsdag, red.) modtaget bekræftelse på, at Nasdaq København har imødekommet selskabets anmodning om afnotering, således at sidste handelsdag for aktierne i Stylepit på Nasdaq København vil være den 13. april 2016, som ligeledes er sidste dag i indløsningsperioden, fortæller modeselskabet.

Herefter bliver aktierne slettet fra handel og officiel notering.

Stylepit fortsætter med at oplyse, at Aktieselskabet af 14.10.2012 hurtigst muligt efter udløbet af indløsningsperioden den 13. april uden forbehold vil deponere en indløsningssum, der modsvarer eventuelle aktier, der ikke er blevet overdraget

i indløsningsperioden, til fordel for de tilbageværende minoritetsaktionærer, hvorefter Aktieselskabet af 14.10.2012 vil blive registreret som ejer af de pågældende aktier i Stylepit og dermed vil eje samtlige aktier i modeselskabet.

I en meddelelse onsdag bekræfter Nasdaq Copenhagen, at Stylepit vil blive slettet fra handlen og officiel notering den 13. april.