Storaktionær i Brøndby vil af med alle aktierne

Tidligere bestyrelsesformand i klubben, IT-millionæren Torben Røsler har mistet tilliden til Per Bjerregaard og co. og sælger hele sin aktiepost.

Torben Røsler. Foto: Lars Møller Fold sammen
Læs mere
Torben Røsler vil af med sine Brøndby-aktier.

Den tidligere Brøndby-formand siger til Ekstra Bladet, at han mener, at klubben har en uheldig ejer- og ledelsesstruktur. Men han understreger, at han vil sælge sine aktier på en ordentlig måde.

"Det er helt forkert, at en person både er direktør, sidder i bestyrelsen og via formandspost i amatørafdelingen kontrollerer fonden, der sidder på de bestemmende A-aktier. I dette tilfælde repræsenterer Per Bjerregaard både direktionen, bestyrelsen og aktionærerne. Han har for mange kasketter på", siger Torben Røsler til Ekstra Bladet.

Torben Røsler har tidligere siddet på mere end 20 pct. af aktierne, da han i forbindelse med en kapitaltilførsel tegnede sig for en stor del af de udstedte aktier. Som bestyrelsesformand forsøgte han at professionalisere klubben, men røg i klammeri med magtfulde Per Bjerregaard, da denne for et par år siden mod Torben Røslers vilje hævede et bud på Bella Center.

Det fik Torben Røsler og to andre bestyrelsesmedlemmer til at trække sig i protest mod Per Bjerregaards handlemåde.

Sidenhen har Torben Røsler langsomt solgt ud af sine Brøndby-aktier.