Spillerforening afviser Brøndby-bøn

Brøndby IF satser på at få henstand for gælden, den fik som følge af feriepenge-sagen - Spillerforeningen ryster dog på hovedet.

Foto: CLAUS FISKER.
Læs mere
Fold sammen
Brøndbys ledelse har som led i sin redningsplan, der skal sikre klubbens overlevelse, lagt op til en henstandsaftale med Spillerforeningen i den såkaldte feriepengesag. Det afviser Spillerforeningen dog kategorisk ifølge Ekstra Bladet.

Brøndby IF skylder ifølge sagen omkring 26 mio. kr. til tidligere spillere, der har fået udbetalt for lidt i løn. I den netop offentliggjorte redningsplan er det et nøglepunkt, at man indgår en aftale med Spillerforeningen "om både for forfaldne krav og de uforfaldne krav" i feriepengesagen.

- Vi er lidt forundrede over, at Brøndby er kommet med sådan en udmelding midt i en forhandlingsfase, men vi er indstillede på at forhandle videre med klubben i håbet om at nå et resultat, siger Spillerforeningens direktør, Mads Øland, til Ekstra Bladet og fortsætter:

- Men vi laver under ingen omstændigheder en henstandsordning. Til gengæld er vi indstillede på at lave en afbetalingsordning. Vi har stadig ikke modtaget én krone fra Brøndby. Spillerne skal have de feriepenge og den pension, de ikke har fået, siger Mads Øland.

Han noterer sig desuden, at Brøndby siden dommen faldt har svaret mange andre kreditorer, men ikke Spillerforeningen.

/ritzau/FINANS