Spansk glæde hos DSV

Mens DSV må skuffe aktiemarkedet med en massiv nedjustering af forventningerne til omsætningen, glæder man sig over udviklingen i den spanske forretning.

DSV er så småt ved at få vendt den skrantende forretning i Spanien, og også det andet problembarn for transportkoncernen - Tyskland - er ved at vise sig fra en mere positiv side. Det noterer DSV's administrerende direktør, Jens Bjørn Andersen, over for RB-Børsen.

"Vi begyder at kunne se, at den indsats vi har gjort i Spanien, er begyndt at bære frugt," siger Jens Bjørn Andersen og fortsætter i samme åndedrag:

"Men vi er langt fra i mål endnu."

Såvel Spanien som Tyskland har været de største problembørn i forbindelse med koncernens overtagelse af flere forskellige forretninger blandt andet hollandske Frans Maas og belgiske ABX.

"Selvfølgelig er vi glade for de tegn, som vi ser nu i Spanien - og også langsomt i Tyskland. Det kan man måske ikke se direkte i tallene, men inden for kvartalet har vi set en forbedret udvikling også i Tyskland," lyder det fra DSV-topchefen, der pointerere, at "det går betydeligt bedre i nogle af de områder end det gjorde tidligere".