Skuldertræk fra aktiemarkedet efter Parken-bøde

Parken er idømt bøde på 13 millioner kroner. Det har ikke påvirket aktiekursen nævneværdigt.

Dom i Parken-sagen om kursmanipulation i Østre Landsret. Senior anklager Jan Henrik Hansen. Fold sammen
Læs mere
Foto: Søren Bidstrup

Som en del af torsdagens dom i kursmanipulationssagen mod Flemming Østergaard og Jørgen Glistrup er Parken Sport & Entertainment blevet idømt en bøde på 13 millioner kroner.

Det har dog tilsyneladende ikke gjort det store indtryk på investorerne.

Aktien er ved 11-tiden ganske vist faldet 1 kurspoint svarende til 1,2 procent, men det er på baggrund af 14 handler med sammenlagt 2064 aktier. Det svarer blot til 0,02 procent af aktierne i selskabet.

Og selv om 13 millioner kroner er mange penge, er det trods alt småpenge i Parken-sammenhæng, påpeger investeringsøkonom Per Hansen fra Nordnet.

»Set i forhold til en Champions League-deltagelse, som kan indbringe op imod 200 millioner kroner alene i gruppespillet, er 13 millioner alt andet lige et mindre beløb,« skriver han i en kommentar.

Selskabet havde inden domsafsigelsen bedt om at få suspenderet handlen med aktien på Nasdaq Copenhagen, indtil man havde overblik over dommen.

Klokken 10.30 udsendte Parken Sport &Entertainment en fondsbørsmeddelelse, hvor man fastholdt sine forventninger til indeværende regnskabsår.

Det lyder fortsat på et resultat før skat på mellem 60 og 80 millioner kroner ud af en omsætning på mellem 1250 og 1275 millioner kroner.