Securitas offentliggjorde svagt kvartalsregnskab (Opd)

 

Den svenske sikringskoncern Securitas skuffede umiddelbart med sine regnskabstal for årets andet kvartal. Driftsoverskuddet (EBITA) er faldet med 46 mio. skr. til 783 mio. skr., og det er 100 mio. skr. mindre, end ventet i markedet, skriver det svenske nyhedsbureau Six.

 

Securitas, der betragtes som en af de største konkurrenter til G4S, fik et overskud før skat på 622 mio. skr. i årets andet kvartal, og ledelsen må dermed konstatere en tilbagegang på 25 mio. skr. Resultatet er dog opgjort uden de ekstraordinære udgifter til problemerne i Loomis, der står for Sercuritas' britiske værdihåndterings-virksomhed.

 

Sammen med regnskabet offentliggjorde Securitas sin nye strategiplan. De tre vigtigste elementer i den er at tilbyde kunderne mere specialiserede tjenester ved øget kundesegmentering, at ekspandere inden for Mobile og Monitoring samt at styrke Securitas internationale tilstedeværelse. De økonomiske målsætninger er en årlig vækst i indtjeningen pr. aktie på 10 pct. samt et mål om, at de frie pengestrømme udgør mindst 0,2 pct. af nettogælden.

 

(RB-Børsen: Tlf: 33300335, E-mail: redaktion@rb-borsen.dk, www.rb-borsen.dk )