Schouw/CEO: Fibertex-direktør valgte selv at gå

Michael Meulengracht fik kun et år på posten som direktør for Schouw og Co.'s Fibertex-aktiviteter. Men på trods af, at divisionen har lidt under stigende råvarepriser og deraf lavere indtjening, var det Michael Meulengrachts eget ønske at forlade selskabet, understreger Schouws administrerende direktør Jens Bjerg Sørensen.

- Baggrunden er, at Michael har lyst til at prøve kræfter et andet sted, så der er ikke så meget mere at sige til det. Det kommer jo an på, hvad man selv synes om opgaven og jobbet, og hvis man vil noget andet, så er det jo det, siger Jens Bjerg Sørensen til RB-Børsen.

Fibertex har gennem længere tid været det store problembarn i Schouw & Co.'s portefølje af selskaber. Det skyldes de fortsat stigende råvarepriser. Jens Bjerg Sørensen understreger, at der ikke er meget nyt at tilføje til den situation i forhold til det, som blev meldt ud i den seneste kvartalsmeddelelse. Råvarepriserne er fortsat høje, men måske er toppen ved at være nået.

- Vi har haft stigende råvarepriser gennem halvandet års tid, og som vel har toppet nu. Måske endda med et lille vip nedad. Men det tør jeg slet ikke lægge mig fast på nu. Råvaremarkederne er fortsat meget turbulente, siger Jens Bjerg Thomsen.

Han vil ikke kommentere, om Michael Meulengracht allerede har fået et nyt job.

Fibertex producerer nonwowens (ikke-vævede tekstiler), dels i form af nålefiltsprodukter til industrielle og tekniske anvendelser, dels i form af spunbond/spunmelt produkter - primært til hygiejneindustrien.

(RB-Børsen: Tlf: 33300335, E-mail: redaktion@rb-borsen.dk, www.rb-borsen.dk )