SAS' Spanair: Nye ruter mellem Munchen og Barcelona/Bilbao (Opd)

 

SAS´ helejede spanske datterselskab Spanair udvider sit rutenetværk med to nye ruter mellem München og hhv. Barcelona og Bilbao. Den første flyvning mellem Bayerns hovedstad og Barcelona bliver den 1. april, hvor Spanair åbner for én daglig flyvning mellem de to byer. Allerede den 15. april vil ruten dog være opereret af to daglige Spanair-afgange, og samtidig åbnes for en daglig returflyvning mellem München og Bilbao.

 

Udvidelsen er et led i Spanairs internationale ekspansionsplan, og selskabet anser München som en vigtig destination på grund af den sydtyske bys stigende betydning som finansielt center.

 

Spanair er som moderselskabet SAS medlem af Star Alliance, der også tæller store europæiske luftfartsselskaber som Austrian Airlines, Lufthansa og Swiss, og ved at forbinde de nordspanske byer med den internationale lufthavn i München håber Spanair via samarbejdsparterne at kunne tilbyde sine kunder et bredere udsnit af destinationer og et højere niveau af service på internationale afgange.

 

(RB-Børsen: Tlf: 33300335, E-mail: redaktion@rb-borsen.dk, www.rb-borsen.dk )