Sådan skal Auriga afvikles

Auriga Industries vil efter salget af Cheminova udlodde selskabets resterende midler til aktionærerne, og det skal ske gennem et aktietilbagekøbsprogram i løbet af fjerde kvartal.

Auriga Industries vil efter salget af Cheminova udlodde selskabets resterende midler til aktionærerne, og det skal ske gennem et aktietilbagekøbsprogram i løbet af fjerde kvartal. Fold sammen
Læs mere
Foto: HENNING BAGGER

Auriga ventes at have afviklet de resterende aktiviteter i første kvartal næste år.

Det skriver selskabet i en meddelelse til fondsbørsen fredag.

Der forventes en købspris på 2,60 kr. per B-aktie, hvilket er højere end det tidligere skøn på 2-2,5 kr. per aktie.

Aktietilbagekøbsprogrammet vil strække sig fra den 24. november til den 15. december, og der vil blive købt egne aktier for op mod 46,8 mio. kr.

For at få bemyndigelse til at gennemføre aktietilbagekøbsprogrammet vil bestyrelsen indkalde til ekstraordinær generalforsamling, der ventes at blive afholdt 23. november.

Efter aktietilbagekøbsprogrammet agter bestyrelsen af søge om afnotering fra Københavns Fondsbørs.

I regnskabet for tredje kvartal endte bundlinjeresultatet på minus 5 mio. kr., hvilket hovedsageligt skyldes ekstraordinære administrationsomkostninger relateret til afviklingen på omkring 3 mio. kr.

Ved udgangen af regnskabsperioden udgjorde de resterende midler i Auriga en egenkapital på 74 mio. kr. Aktivernes bestod af 77 mio. kr. i likvide midler og 1 mio. kr. i tilgodehavender, mens forpligtelserne udgjorde 4 mio kr., hvorved balancen kunne opgøres til 78 mio. kr. Det skriver selskabet i fredagens regnskabsmeddelelse.