Rovsing: Svag ordresituation skyldes interne problemer - CEO

 

Den svage ordresituation hos Rovsing skyldes ene og alene interne problemer, som der nu skal rettes op på. Det oplyser administrerende direktør hos Rovsing, Henrik Lunde, til RB-Børsen.

 

- Der er to problematikker, og de har ikke noget med markedet at gøre. Det er internt, siger Henrik Lunde.

 

- For det første har vi to projekter, som har udviklet sig dårligere end ventet. Vi bliver nødt til at bruge flere timer end kalkuleret på dem, så selv om der er tale om udskudt omsætning, øger det ikke fortjenesten. For det andet har ordretilgangen ikke været, som den burde være. Det skyldes til dels forsinkelser hos ESA (European Space Agency, red.), men vi skal også være bedre til at sælge, fortsætter han.

 

Henrik Lunde tiltrådte stillingen hos Rovsing i maj. Han har brugt de første måneder til at gennemgå selskabet og dets strategi i samarbejde med bestyrelsen. Det førte til en deprimerende meddelelse fredag eftermiddag. Rovsing får noget uventet et underskud i år, det tager længere tid at bygge de to nye forretningsområder op end først antaget og ordrene på det gamle forretningsområde, rumfart, kommer som nævnt ikke i det ønskede omfang.

 

(RB-Børsen: Tlf: 33300335, E-mail: redaktion@rb-borsen.dk, www.rb-borsen.dk )