Revisorer udtrykker dyb bekymring for Parken

Parkens kortfristede gæld er for stor i forhold til virksomhedens underliggende drift. Så revisorer frygter kollaps, hvis ikke bankerne viser fleksibilitet i forhold til Parken.

Foto: Claus Fisker/Scanpix. Parkens bestyrelsesformand Flemming Østergaard - alias Don Ø
Læs mere
Fold sammen
Kommer Flemming Østergaard & Co. til at lide rentedøden?

Det spørgsmål er igen aktuelt i forbindelse med to uafhængige og erfarne revisorers gennemgang af Parkens regnskaber på vegne af Business.dk og Berlingske Business. I en artikel, som Berlingske Business bringer i morgen torsdag, peger revisorerne på den store stigning i Parkens kortfristede gæld, som de mener er en tikkende bombe under ejendoms- og underholdningskoncernen fra Østerbro.

De to revisorer er ikke overbeviste om, at Parkens cashflow er tilstrækkeligt stærkt til at kunne klare den massivt øgede rentebyrde i takt med virksomhedens mange kortfristede lån, som er blevet meget dyre i forbindelse med finanskrisen.

Jørgen Glistrup, den tidligere direktør for Parken Sport & Entertainment, udtaler sig i artiklen på vegne af selskabet. Han kan ikke nikke genkendende til det negative billede som de to revisorer tegner af virksomheden.

Læs hele artiklen i morgen i Berlingske Business