RETTELSE: Flemming Østergaard var ikke formand ved Parken-bøde

Berlingske Business skrev i går, at Flemming Østergaard var den afgående formand, da Parken Sport & Entertainment i juni 2010 var for langsom til at orientere markedet. Det er ikke korrekt. Det var Lars Johansen, som forlod formandsposten i juni 2010. Berlingske Business beklager fejlen.

Lars Johansen forlod posten som formand for Parken Sport og Entertainment i juni 2010. Fold sammen
Læs mere
Foto: Jens Nørgaard Larsen

RETTELSE:

Parken Sport & Entertainment måtte onsdag betale en bøde på 75.000 kr., fordi selskabet i 2010 var for længe om at fortælle, at formanden forlod selskabets bestyrelse.

Berlingske Business skrev i går, at det var Flemming Østergaard, som var formand på daværende tidspunkt. Det er ikke korrekt. Det var Lars Johansen, som forlod formandsposten i juni 2010.

Berlingske Business beklager fejlen.

Finanstilsynet politianmeldte den 6. december 2010 Parken Sport & Entertainment A/S for at have overtrådt pligten til hurtigst muligt at offentliggøre intern viden, og det koster nu Parken 75.000 kr.

Lovovertrædelsen bestod i, at Parken offentliggjorde intern viden for sent, da det ikke hurtigst muligt og senest samtidig med videregivelse til tredjemand på generalforsamlingen den 22. juni 2010, der sluttede kl. 10:35, offentliggjorde, at bestyrelsesformand Lars Johansen udtrådte af bestyrelsen.

Offentliggørelse skete først kl. 11:15 efter afslutningen af generalforsamlingen, og efter at bestyrelsen havde konstitueret sig.