Rella klar til farvel til fondsbørsen

Rella Holding er snart for alvor fortid. Selskabet har indkaldt til en ekstraordinær generalforsamling, hvor den endelige beslutning om en likvidation skal tages.

Læs mere
Fold sammen

Det fremgår af en fondsbørsmeddelelse fra selskabet, og den ekstraordinære generalforsamling skal holdes 6. august.

- Likvidator foreslår, at selskabet endeligt likvideres og opløses. Såfremt forslaget vedtages, vil selskabet anmode om, at torsdag den 6. august 2015 bliver den sidste dag, på hvilken selskabets aktier kan handles på Nasdaq Copenhagen, står der i indkaldelsen til selskabets aktionærer.

Det betyder i sidste ende, at likvidationsprovenuet vil blive udbetalt til aktionærerne snarest muligt efter den ekstraordinære generalforsamling.

- Efter udbetaling af likvidationsprovenuet vil likvidator anmode Erhvervsstyrelsen om at registrere, at selskabet er opløst, fremgår det af dagsordenen til den ekstraordinære generalforsamling.

Likvidationen har været under opsejling længe, da Rella Holding solgte sin eneste aktivitet - B-aktierne i mediekoncernen Aller Holding - til Aller. Det betyder, at aktionærerne i Rella kan se frem til udbetaling på 77,50 kr. per aktie.