Private sagsøger bankTrelleborg

Selv om der allerede kører en fælles retssag mod banken, anmelder en række private aktionærer nu banken for svindel.

Læs mere
Fold sammen
Det fælles sagsanlæg mod bankTrelleborg, som allerede er i fuld gang, er ikke tilstrækkeligt til at sikre aktionærerne deres penge. Derfor politianmelder stadig flere private aktionærer banken for svindel, skriver Sjællandske.

- Jeg har afleveret min politianmeldelse i dag (tirsdag, red.) og jeg håber, at mange andre vil gøre det samme, siger Jens Delsin fra Nyborg til Sjællandske.

Han frygter at gruppesøgsmålet vil trække ud i årevis. Ikke mindst fordi bagmandspolitiet nu får travlt med Stein Bagger sagen.

Jens Densins forventning er, at hvis det i stedet er enkeltpersoner, som anklager navngivne personer i bankTrelleborg-bestyrelsen samt revisorer, er der en større chance for at få stillet de implicerede til ansvar.

- Den bestyrelse, der sad i bankTrelleborg har jo lavet en forsikring. Og eftersom Finanstilsynet jo har meddelt, at loven er blevet overtrådt i forbindelse med udarbejdelsen af børsprospektet, så kan jeg jo konstatere, at jeg - og alle andre aktionærer - er blevet bedraget, siger han til Sjællandske.

-ulha